reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aneczka1526 - brawo za pozytywne nastawienie, które trwa nadal. :-)Ja uważam, że nie taki żłobek straszny jak go malują tylko właśnie te choroby
A tak w temacie to dobrze, że dostaliśmy już listę wyprawkową - wymiary kocyka zdecydowanie na dłuższe poszukiwania ( Ikea prawie się wstrzeliła ) a prześcieradło z gumką na samodzielne szycie. Plus zamówienie naszywek i naklejek imiennych oraz ręczników...
A tak w temacie to dobrze, że dostaliśmy już listę wyprawkową - wymiary kocyka zdecydowanie na dłuższe poszukiwania ( Ikea prawie się wstrzeliła ) a prześcieradło z gumką na samodzielne szycie. Plus zamówienie naszywek i naklejek imiennych oraz ręczników...
aneczka1526
Fanka BB :)
forever_young a co to za wyprawka???? ja poza pieluszkami i piżamką do spania nie muszę nic przynosić
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Pościel, śliniaki, pieluchy jednorazowe i tetrowe, ręczniki, myjki, kapcie, coś do czesania - tak z głowy mówię - część rzeczy podpisana, ew. butla i smoczek. Najbardziej mnie myjki wkurzają bo to siedlisko bakterii. Za pościelą i ręcznikami jestem jak najbardziej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Myślę, że tu wstawię linka do sklepu z naszywkami, naklejkami, stempelkami imiennymi na zamówienie. Ja juz dostałam swoją przesyłkę i jestem zadowolona, jeszcze nie używałam. Witamy w sklepie Podpisane.pl
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A u tego all sprzedającego zamówiłam sobie ręczniczki z wyhaftowanym imieniem..... HAFTOWANY RĘCZNIK 50x100 Z IMIENIEM DZIEŃ DZIECKA (2439181206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy tylko ja sukcesywnie kompletuję wyprawkę ? Ironia, Mrsmoon, wiem, że Ja - Zołza przed zebraniem....
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - jeśli będziesz miała lub już masz taka samą jak ja - to w pierwszym lepszym sklepie dzieciowym w kwadrans to się nie da załatwić - kocyk, pościel i ręczniki musi mieć konkretne parametry gł. wymiary, większość rzeczy podpisanych.... Pościel przez to mam nadzieje mi krawcowa uszyje. Nie wyobrażam jakbym sobie bez all czy sklepów internetowych poradziła przy takich wymaganiach...
u nas nie podawali żadnych wymiarów, ta kierowniczka Wasza chyba ma narąbane, wiadomo, że nie przyniosę kołdry 140-x200 ale żeby konkretne wymiary podawali to już dla mnie wydziwianie jest A jakie jeszcze parametry określili? Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A że narąbane to wiem Np. prześcieradło z gumką 90 x 130 chyba. Poszewki na kołdrę nie pamiętam wymiarów, ale pasujący w miarę do niej kocyk - po 5 cm mniejszy - jest ten w jeżyki z Ikea. Śliniaki ceratowe, nieceratowe, 4 myjki....