reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - a u Młodej w grupie jest taka dziewczyna którą nie wiem czy dziadek czy tata odbiera - twarz nie może baaardzo stara ale nie najmłodsza i siwy.
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ironia i co one na to?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - no widzisz, nie ma co kisić w sobie pewnych rzecz
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ironia no i ok, ale rzeczywiście dziwne podejscie innych rodziców zeby przebierac dziecko co godzinę
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Moje spostrzeżenia - może ja dziwadło jestem :
1. dziś laska dawała cyca w miejscu gdzie są szafeczki dzieci - chłopiec mniej więcej w wieku Młodej - ja sobie nie wyobrażam, Młoda jak już b. chce to w domu dostaje, a już się bałam, że się udzieli
2. wjechanie wózkiem aż do tego miejsca gdzie są szafeczki - ojciec
3. przewijanie dziecka tez tam zamiast dać opiekunko żeby przewinęły - ojciec
No i moja Rada Rodziców - chętni są tylko czasu nie mają żeby się spotkać od przeszło miesiąca, po Wszystkich Świętach - to będzie ponad 1/5 roku żłobkowego kiedy się nie dzieje nic. Fikcja i tyle.
Przepraszam, ze tak chaotycznmie ale za dużo na głowie mam.
1. dziś laska dawała cyca w miejscu gdzie są szafeczki dzieci - chłopiec mniej więcej w wieku Młodej - ja sobie nie wyobrażam, Młoda jak już b. chce to w domu dostaje, a już się bałam, że się udzieli
2. wjechanie wózkiem aż do tego miejsca gdzie są szafeczki - ojciec
3. przewijanie dziecka tez tam zamiast dać opiekunko żeby przewinęły - ojciec
No i moja Rada Rodziców - chętni są tylko czasu nie mają żeby się spotkać od przeszło miesiąca, po Wszystkich Świętach - to będzie ponad 1/5 roku żłobkowego kiedy się nie dzieje nic. Fikcja i tyle.
Przepraszam, ze tak chaotycznmie ale za dużo na głowie mam.