reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobek, niania, przedszkole

Marti - na pewno bedzie dobrze. I jestem pewna ze jak bedzie zostawac z Piotrusiem to bedzie mu pozwalala zwiedzac mieszkanie ;-)
Ja nadal jestem bardzo zadowolona z Jasiowej opiekunki :-)

reklama
W poniedzialek Jasio znowu zacznie byc u swojej niani :-) Mam nadzieje ze jej nie zapomnial :szok:

Betka - jak tam Marianka w zlobku??? Jak z posilkami i usypianiem????

z tego co wiem,to żłobkowe zupki bardzo mariance smakują-zjada całą miche,jaka dostaje :-D
a co do usypiania,to pojęcia nie mam,ale pewnie ją usypiają o jakiejś tam godzine.natomiast w domu mala zasypia kiedy chce,ja tam jej lulac nie będę.

Myszko w wakacje możecie robić takie spotkania "towarzyskie" z nianią, zawsze mozęsz przeciez wpaść do niej na kawę pogadac chociaż na pół godziny raz na jakis czas, przypuszczam że sie lubicie itd wiec i pogadać będize o czym ;-)

My na etapie szukania nowej niani :-( strasznie mi przykro, mam totalny mętlik w głowei, nei wiem co mam robić :-( Przypuszczam że jesli do wtorku nikogo nei znajdę to wchodzi w grę akcja żłobek :-( byłąm juz sie wstępnie dowiadywac, kompletnie sobie tego nie wyobrazam... :-(

Marti - popytaj sasiadek swoich - moze ktoras z nich by sie zajela Piotrusie, albo ktoras zna kogos kto by sie nadawal :tak:
Spotkania a niania mozna robic oczywiscie w czasie wakacji, ackzolwiek znajac zycie to wakacje spedze u rodzicow...
No, ale moze Jasiowi zostanie przyzwyczajenie do opiekunki i bedzie dobrze :-)

myszko, a ja mysle, ze jesli Jasio ja tak polubil to nawet po dwoch miesiacach bedzie dobrze:tak: Moze bedzie potrzebowal kilku dnia na aklimatyzacje, ale mysle,ze sie obejdzie bez lez i strachow, tymbardziej,ze duzy chlopczyk juz z niego bedzie:tak::-)

a co to za opiekunka,? bo ja nawet nie wiem? W jakim wieku?

reklama
Do góry