Agusia8426
Fanka BB :)
Byłam u gina 21 kwietnia dostałam luteinę na wywołanie @, brałam ją pzrez 10 dni po jednej tabletce rano i wieczorem. Odstawiłam je w niedziele i czekam na @ a jej nadal nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mierzylam zanim zaczęlam brac tabletki anty, z reguly wychodzilo, że mam owulację poza dwoma cyklami, kiedy dostalam @ a temperatura caly czas byla za niska jak na czas okołoowulacyjny
Hej dziewczyny
Nie wiem jak ja sprawdzałam to forum ale nie widziałam waszych odpowiedzi... nie mam pojęcia jak ja to robiłam
Co do mierzenia temperatury to ja mierzę od pół roku i jedyne co wiem to kiedy będę miał krwawienie bo mi temperatura spada na dzień przed krwawieniem. A ponieważ cykle mam nawet do 40 dni to temperatura rośnie mi ok 20, 24 dnia cyklu.
A przed ostatnie dwa cykle krwawienie miałam przez 15 dni- strasznie to jest uciążliwe. Na szczęście ostanie było w porządku tylko jeszcze żeby cykl nie trwał 40 dni, ale to zobaczymy
Zaczęłam dietę, na pewno mi nie zaszkodzi chociaż nie jestem gruba, a może pomoże:-)
fajnie abed ze jednak nas wypatrzylas :-) ja tez chce zaczac mierzyc tempke ale poki co to @ nie przychodzi wiec czekam zeby zaczac od nowego cyklu bo teraz to bez sensu. Abed strasznie dlugo - 15 dni - masakra, wspolczuje! rozumiem ze chcesz zajsc w ciaze i staracie sie od 7 miesiecy a od kiedy wiesz o pco? robilas jakies badania itp.?