reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test?

reklama
Zależy czy kreseczka pojawiła się od razu czy np po jakimś dłuższym czasie. Sama kiedyś negatywny test wyrzuciłam do śmietnika a po pół godziny gdy podeszłam i zerknęłam do kosza bo wyrzucałam coś innego to pojawiła się druga blada kreska, a ciąży wtedy absolutnie nie było. Jeśli kreska pojawiła się w przeciągu 5 min od zrobienia testu to myślę że to pozytyw ;)
Co myślicie? 36dc to zrobiłam. W sumie nie jestem jakos optymistycznie nastawiona, straciłam już nadzieje (amh 0,35 i rok bezskutecznych starań) w tym msc dostałam już listę badań pod in vitro Zobacz załącznik 1316728

. :)

Zależy czy kreseczka pojawiła się od razu czy np po jakimś dłuższym czasie. Sama kiedyś negatywny test wyrzuciłam do śmietnika a po pół godziny gdy podeszłam i zerknęłam do kosza bo wyrzucałam coś innego to pojawiła się druga blada kreska, a ciąży wtedy absolutnie nie było. Jeśli kreska pojawiła się w przeciągu 5 min od zrobienia testu to myślę że to pozytyw ;)

. :)
Pojawiła się po Ok 3 min. Godzinę później zrobiłam kolejny i wyszedl cień ale to nue z porannego moczu. Dla świetego spokoju byłam na becie

Zrobiłam kolejne testy,każdy ma cieniutką kreseczke poz! Dziś byłam też na becie, o 15 wyniki 🤞🤞🤞😊😊

Załączniki

• 20210914_092157.jpg
    20210914_092157.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 226
  • Screenshot_20210914-030233_Gallery.jpg
    Screenshot_20210914-030233_Gallery.jpg
    258,2 KB · Wyświetleń: 210
Hej wszystkim. Ostatnią miesiączkę miałam 18 sierpnia, staramy się z mężem już od roku-caly czas bezskutecznie. Cykle mam raczej regularne,w ostatnich dwóch msc +/-5 dni. Dziś wieczorem zrobilam test tak ooo z ciekawości i ku mojemu zaskoczeniu od razu pojawiła się słabsza druga kreska.. czy to możliwe że test juz pokazał ciążę i to jeszcze wieczorem? Któraś miała taką sytuację??
Jak to bezskutecznie?Test mowi sam za siebie❤❤❤❤🤍

reklama
Do góry