reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

reklama
droga abed ja tez juz najmlodsza nie jestem i niestety tykanie zegara slysze co raz wyrazniej :-(
ostatnio tez mam problemy z cera i niestety nic jakos specjalnie nie pomaga

kobietki gdzie wy?
co sie dzieje ze juz nikt tu nie zaglada?
przeciez my musimy sie trzymac razem , wspierac i dodawac otuchy...
WRACAJCIE!!!

Ostatnia edycja:
wracać nie trzeba bo jestem, ale brak mi nastroju na cokolwiek, przed swietami dostałam @ i do dziś jeszcze trochę krwawię. bylam u gin i powiedzial, że to z powodu tabletek anty iże mam brać rutinoskorbin na uszczelnienie naczyń krwionośnych a ja mam juz dość tego krwawienia

no rzeczywiscie dlugo to trwa a ja za to 42dc i tez nie fajnie
dwa testy juz zrobilam i d**a :-( pewnie zrobie trzeci no i do gina po cos na wywolanie

probowalaś mierzyć sobie temperaturę, żeby zobaczyć kiedy mniej wiecej możesz miec owulację

wow!
Agusia nie zeby mnie to pocieszylo raczej bardziej sie teraz martwie ze to moze tak byc :-(
robilas testy? bylas u gina? bierzesz cos?

mierzylam zanim zaczęlam brac tabletki anty, z reguly wychodzilo, że mam owulację poza dwoma cyklami, kiedy dostalam @ a temperatura caly czas byla za niska jak na czas okołoowulacyjny

reklama
Hej dziewczyny:)

Nie wiem jak ja sprawdzałam to forum ale nie widziałam waszych odpowiedzi... nie mam pojęcia jak ja to robiłam;)

Co do mierzenia temperatury to ja mierzę od pół roku i jedyne co wiem to kiedy będę miał krwawienie bo mi temperatura spada na dzień przed krwawieniem. A ponieważ cykle mam nawet do 40 dni to temperatura rośnie mi ok 20, 24 dnia cyklu.
A przed ostatnie dwa cykle krwawienie miałam przez 15 dni- strasznie to jest uciążliwe. Na szczęście ostanie było w porządku tylko jeszcze żeby cykl nie trwał 40 dni, ale to zobaczymy :tak:

Zaczęłam dietę, na pewno mi nie zaszkodzi chociaż nie jestem gruba, a może pomoże:-)

Do góry