reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

witaj abed
spokojnie i glowa do gory! to nie wyrok!!!
7 m-cy to nie wieki a przy pco wiele kobiet ma dzieci
dzis jestem tylko na chwilke ale na pewno jeszcze pogadamy :)

reklama
hej dziewczynki
dawno tu nie zagladalam tez mam PCO stwierdzone 5lat temu, oczywiscie cykle dlugie bezowulacyjne, od 5lat mam leki progesteron ale pewnie wiekszosc z was tez go bierze, akurat u mnie schudniecie choc wczesniej nie bylam jakas otyla ani clostybegyt nic nie pomogly jeszcze po nim robily mi sie torbiele...choc wiele dziewczyn na nim zachodzi w ciaz przy PCO, akurat przy tym wszystkim moj maz pracuje za granica wiec nie bylo sensu leczyc sie dalej wiec musialam podejsc do in vitro tez nic jak narazie nie pomoglo ale ja dalej nie trace nadziei i wiem ze kiedys sie uda :)))))))))))

abed
Faktycznie wiele dziewczyn przy PCO zachodzi w ciaze wiec trzeba miec nadzieje i nie poddawac sie, WIEC GLOWA DO GORY I DO DZIELA :))))

agusia
ja mialam badane hormony tarczycy i u mnie sa ok :)))

DZIEWCZYNKI ZYCZE WAM WESOLYCH SWIAT I SPELNIENIA NAJWIEKSZEGO MARZENIA :))))))

kasia.natka napisz jak u Ciebie idą starania!!!

Ja jestem jeszcze przed owulacją. Która mam nadzieje ze bedzie ( też mam pco) ;(

troszke mnie nie bylo ale mialam pzerwe swiateczna u rodzinki :-)
dzis wrocilam i zaczynam nadrabiac forum co nie jest proste ;-)
basati co do moich staran to w tej chwili czekam na @ bo jakos tak czuje ze nie mam co liczyc ze nie przyjdzie :-( powinnam dostac 01.05.
trzymam &&& za twoja owulke - na pewno bedzie!!!

witaj abed
spokojnie i glowa do gory! to nie wyrok!!!
7 m-cy to nie wieki a przy pco wiele kobiet ma dzieci
dzis jestem tylko na chwilke ale na pewno jeszcze pogadamy :)

z jednej strony wiem że to nie wyrok, a z drugiej tracę nadziej... ostatnio pomyślałam sobie że do czekam do roku i wtedy się zobaczy... ale to chodzi o to że każdy miesiąc dla mnie to całe wieki i nie wyobrażam sobie żeby to trwało latami... no ale zobaczymy... ja nie znam póki co;) żadnej kobiety z pco która ma dzieci:( więc trudno mi jest uwierzyć...

dzięki dziewczyny za słowa otóchy:-)

ja również zadnej nie znam, ale pobuszowalam trochę po necie i znalazlam parę kobiet, którym się udało więc i nam napewno się uda głowa do góry

ja rowniez osobiscie nie znam zadnej ktora zafasolkowala ani nawet takiej ktora ma pco (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) ale wystarczy poczytac forum zeby wiedziec ze to mozliwe!!!
musimy myslec pozytywnie a kazdy nowy cykl to nowa szansa...
do dziela dziewczynki tzn. do lozek z naszymi facetami ;-)
przyjemnosc i radosc z seksu ma byc a nie ciezka orka!

reklama
No ja też tylko z czytania w internecie.... Też mam nadzieje:) ale to nie oznacza że nie dopadają mnie gorsze dni i wtedy myślę co będzie jak się nie uda:( ja nie mam 20-stu lat niestety:(

A powiedzcie mi macie jakieś widoczne zmiany związane z pcos? Ja mam straszne pryszcze w drugiej fazie cyklu, znikają jak się pojawia okres. I zauważam większe owłosienie na brodzie, nie jest to jakoś rzucające się w oczy ale ja to widzę:szok: Na razie nic z tym nie robię żeby nie rosło jeszcze bardziej, zobaczymy co będzie później.

Do góry