reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zespół policystycznych jajników

Agusia widzialam na innym watku ze @ w koncu do ciebie przyszla wiec zycze owocnego nowego cyklu i trzymam &&&, napisz prosze jaki bralas luteine - jaka dawka, od ktorego do ktorego dnia i po ilu dniach @ przyszla - dziekuje :-)
abed a przypomnij prosze ilu dniowe mialas trzy ostatnie cykle

reklama
ostatnio to 39, 36, 29 a dwa przed ostatnie to krwawiłam przez 15 dni:( wiesz ja liczę że znowu będę miała po 30-32 jak kiedyś. Czy to już zawsze będzie tak długo? Wie ktoś coś o tym?

przede wszystkim to gina powinnas zapytac i poprosic zeby to wyregulowac, najwazniejsze zeby regularnie byly chociaz fajnie jakby tak kolo 30 dni :tak: sama widzisz jak to u mnie w tej chwili wyglada i juz mam dosyc :wściekła/y: u cibie najgorsze te krwawienia 15-sto dniowe - dramat!!! co na to gin?
a biorac pod uwage dlugosc twoich wczesniejszych cykli to 18 dc to jeszcze ok bo przy 39 to owu mozesz miec sporo pozniej

Właśnie wiem że owulacja może być później, ale czekanie jest najgorsze chyba sama wiesz:wściekła/y:
A Ja mieszkam w Anglii i do ginekologa sobie nie mogę pójść jak w Polsce prywatnie na przykład:(
Tu lekarz twierdzi że to wszystko związane z pco, w czerwcu pójdę po tabletki to będę się starć wypytać jak najwięcej. A w lipcu lub w sierpniu jedziemy do Polski to wtedy odwiedzę moją panią ginekolog i zobaczymy co ona powie.

wiem wiem niestety najgorsze to czekanie i niepewnosc :wściekła/y:
no to wypytaj o wszystko koniecznie, ja we wtorek bede u gina i tez mam nadzieje sie czegos dowiedziec i przede wszytkim @ wywolac!!!

Trzymam kciuki za wtorek. Ja jeszcze mogę poczekać z dzieckiem chodź nie ukrywam że uważam że to najlepszy czas:-) tylko żebym wiedziała że kiedyś się uda:-) a ja już zaczynam łapać się na tym że zastanawiam się jak będzie wyglądało nasze życie jak będziemy się starać 2, 3 czy 5 lat:no: albo się okaże że w ogóle nie mogę mieć...:-(

ale po co od razu takie czarne mysli?! to na pewno nie pomoze a nawet przeciwnie, moze zaszkodzic, spowodowac blokade psychiczna itp. tak bardzo czasem dziewczyny sie stresuja ze nie moga zafasolkowac a jak odpuszczaja to sie udaje wiec trzeba myslec pozytywnie - ja sie staram chociaz czasem latwo nie jest. zapraszam na watek starania po raz pierwszy tam sie ciagle cos dzieje i mozna sie duzo dowiedziec

Kasia. natka w tym cyklu to ja 2 razy miałam @ wywoływaną. Ale ogólnie to lekarz kazał mi tak brać w poprzednich cyklach: od 14 dc przez 10 dni rano i wieczorem po 1 tabletce.

reklama
Do góry