reklama
agulam
Fanka BB :)
ooo to Jasiek spryciarz ,Ola by niepotrafila,tak mysleagulam vanisch ma zwykłą nakrętkę - jak każda butelka. Jasiek by "wziął" taką dwoma ruchami. Już niejedną flaszkę mi odkręcał. Ostatnie jego osiągnięcie to cała butla płynu do prasowania wsiąknięta w dywan. Cała chałupa waliła jaśminem, nawet nie wiedziałam kiedy to zrobił.
a co to za plyn do prasowania?
Agnieszka przytulam mogę sobie wyobrazić, co czujesz...
co do detergentów, to Tomek rozwalił już 2 zabezpieczenia do szafek mamy szafkę w łazience pod umywalką i pilnuję go na każdym kroku i myślę, co by wykmbinować w tej szafce, zeby skubany nie miał do niej dostępu..
Lenkaa* u nas odkręcanie butelek, czy kremów też jest na Topie ale zawsze przed otwarciem pyta :Nie? czyli jakby się spodziewał od razu zabraniania :-)
co do detergentów, to Tomek rozwalił już 2 zabezpieczenia do szafek mamy szafkę w łazience pod umywalką i pilnuję go na każdym kroku i myślę, co by wykmbinować w tej szafce, zeby skubany nie miał do niej dostępu..
Lenkaa* u nas odkręcanie butelek, czy kremów też jest na Topie ale zawsze przed otwarciem pyta :Nie? czyli jakby się spodziewał od razu zabraniania :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszka TRZYMAM KCIUKI BĘDZIE DOBRZE!!!!
Alis ja trzymam nisko w szafce detergenty,wlazience.dzieci tam nie zagladaja.
ten wanisz byl pewnie otwarty bo raczej male dziecko nie daloby rady odkrecic
ooo to Jasiek spryciarz ,Ola by niepotrafila,tak mysle
a co to za plyn do prasowania?
Nawet nie bedziesz wiedziec kiedy się nauczy, a wlezie tam w pół minuty, przełóz to jak najszybciej gdzieś wysoko! Lepiej dmuchac na zimne niż całe życie sobie potem w brode pluć
Agnieszka i jak??
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszka daj znać co z Nadią
baby23
Fanka BB :)
Zdrówka dla Nadusi!!!
Ja jestem uczulona na takie coś jak detergenty ustawione na podłodze albo w kuchennej szafce bo za duzo sie nasłuchałam o poparzonych nimi dzieciach. Zawsze stawiam wszystko wysoko a łazienka jest zamknięta (Krystian nie dosięga do klamki).
Ja jestem uczulona na takie coś jak detergenty ustawione na podłodze albo w kuchennej szafce bo za duzo sie nasłuchałam o poparzonych nimi dzieciach. Zawsze stawiam wszystko wysoko a łazienka jest zamknięta (Krystian nie dosięga do klamki).
reklama
czesc dziewczyny melduje sie z 1 powaznym siniakiem pod okiem :d tak szalała przy stole ze z oka pociagła w kanty ( mam okragły ) ale i tak lila piekna jest
chodz teraz bardziej mysle o agusi i małej
Aga wiem ze to nic nie pomoze ale ty sobie dasz rade zreszta jak chodzi o zdrowie naszych dzieci i bliskim sami nawet sobie nie wyobrazamy ile w nas potegi drzemie
trzymam mocno kciuki ze wyniki beda dobre
co do detergentów powinnismy trzymac wysoko ale czasem sa sytuacje kiedy mimo pilnowania jak oka w głowie moze wydazyc sie cos złego
niestety ja mam dom niedostosaowany do dziecka niskie klamki ostre kanty stołów wywrotne krzesła chodze non stop za mała i mysle ze wyrosnie i potem bardziej uwazac bedzie
chodz teraz bardziej mysle o agusi i małej
Aga wiem ze to nic nie pomoze ale ty sobie dasz rade zreszta jak chodzi o zdrowie naszych dzieci i bliskim sami nawet sobie nie wyobrazamy ile w nas potegi drzemie
trzymam mocno kciuki ze wyniki beda dobre
co do detergentów powinnismy trzymac wysoko ale czasem sa sytuacje kiedy mimo pilnowania jak oka w głowie moze wydazyc sie cos złego
niestety ja mam dom niedostosaowany do dziecka niskie klamki ostre kanty stołów wywrotne krzesła chodze non stop za mała i mysle ze wyrosnie i potem bardziej uwazac bedzie