reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
agulam vanisch ma zwykłą nakrętkę - jak każda butelka. Jasiek by "wziął" taką dwoma ruchami. Już niejedną flaszkę mi odkręcał. Ostatnie jego osiągnięcie to cała butla płynu do prasowania wsiąknięta w dywan. Cała chałupa waliła jaśminem, nawet nie wiedziałam kiedy to zrobił.
ooo to Jasiek spryciarz ,Ola by niepotrafila,tak mysle

a co to za plyn do prasowania?

Agnieszka przytulam mogę sobie wyobrazić, co czujesz...

co do detergentów, to Tomek rozwalił już 2 zabezpieczenia do szafek :szok: mamy szafkę w łazience pod umywalką i pilnuję go na każdym kroku i myślę, co by wykmbinować w tej szafce, zeby skubany nie miał do niej dostępu..

Lenkaa* u nas odkręcanie butelek, czy kremów też jest na Topie :-p ale zawsze przed otwarciem pyta :Nie? czyli jakby się spodziewał od razu zabraniania :-)

Agnieszka, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś dzielna i z pewnością odetchniesz, jak będzie po wszystkim, a jak ma to Nadusi pomóc, to warto się przemęczyć!!! Myśl o jej zdrówku, to może będzie Ci ciut lżej!!!!!!

Alis ja trzymam nisko w szafce detergenty,wlazience.dzieci tam nie zagladaja.

ten wanisz byl pewnie otwarty bo raczej male dziecko nie daloby rady odkrecic

ooo to Jasiek spryciarz ,Ola by niepotrafila,tak mysle

a co to za plyn do prasowania?

Nawet nie bedziesz wiedziec kiedy się nauczy, a wlezie tam w pół minuty, przełóz to jak najszybciej gdzieś wysoko! Lepiej dmuchac na zimne niż całe życie sobie potem w brode pluć:no:

Agnieszka i jak??

Zdrówka dla Nadusi!!!

Ja jestem uczulona na takie coś jak detergenty ustawione na podłodze albo w kuchennej szafce bo za duzo sie nasłuchałam o poparzonych nimi dzieciach. Zawsze stawiam wszystko wysoko a łazienka jest zamknięta (Krystian nie dosięga do klamki).

reklama
czesc dziewczyny :) melduje sie z 1 powaznym siniakiem pod okiem :d tak szalała przy stole ze z oka pociagła w kanty ( mam okragły ) ale i tak lila piekna jest :D

chodz teraz bardziej mysle o agusi i małej
Aga wiem ze to nic nie pomoze ale ty sobie dasz rade zreszta jak chodzi o zdrowie naszych dzieci i bliskim sami nawet sobie nie wyobrazamy ile w nas potegi drzemie
trzymam mocno kciuki ze wyniki beda dobre

co do detergentów powinnismy trzymac wysoko ale czasem sa sytuacje kiedy mimo pilnowania jak oka w głowie moze wydazyc sie cos złego
niestety ja mam dom niedostosaowany do dziecka niskie klamki ostre kanty stołów wywrotne krzesła chodze non stop za mała i mysle ze wyrosnie i potem bardziej uwazac bedzie

Do góry