reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Jak czytam o waszych maluchach to się zastanawiam, czy Moja to już nie przekwalifikowała się do wagi cięzkiej. Tydzień temu nasza Tośka wazyła 5 kg, a waga urodzeniowa 3 kg... przyrost jakiś duży. A teraz to nie wiem, musze ją zważyć. Na szczepienie wybieramy się dopiero pod koniec czerwca, a po pesel mój A. już tydzień się wybiera.. bosszzzzze, ci faceci

moja Agata wazy w 6 tygodniu 4600/56 cm.. urodzeniowa 3090/51 a ze szpitala jak wychodzilysmy 2970/51.. takze u nas w 5 tygodni skonczonych przybyła 1510g/5cm

Jej, ale te wasze baby przybieraja. Uwazajcie, zeby sie wam za mocno nie roztyly.;-)

moja tylko na piersi, wiec je tyle ile ma potrzebę.. nie moge jej ograniczyc żarełka, bo w domu byśmy nie wytrzymali tak dzre pysiolka... jak zacznie chodzić to zgubi wszystek nadmiar.. jak mój syn... chudzinka teraz ze szok.. a jak cycolka jadł to prawie jak pączek w masle... bez obaw..

Mój mały jakieś dwa tygodnie temu też dość często robił zeza, ale już praktycznie nie robi, przynajmniej bardzo rzadko bo tego już ja nie zauważam:) ale ponoć to normalne, wszystko z czasem powinno się unormować:)

My dzisiaj idziemy na wizytę kontrolną i szczepienie, które mam nadzieje że się odbędzie bo mały ma mały katar:( ZObacymy ile waży i mierzy, bo 1 czerwca ważył 4270, a waga wyjściowa ze szpitala to 3250:) Teraz na pewno już z 5 kg, czuję to w rękach:)

he he mój 4300 wazył w pierwszym tygodniu zycia:-D:-D:-D
dzisiaj rowny 3tydzien młodego, sciagamy gips i wazymy sie:):-):-):-)

reklama
Wiolan, no niby piersia przekarmic nie mozna.;-)Ale twoja mala sobie na piersi uzywa skoro, az tyle przybiera.

:) moj Antoś na piersi - wyglądał jak mały zawodnik sumo :)

taki miałam pokarm - pożywny :):-)

Jutro mamy szczepienie wiec sie dowiem ile mala wazy i mierzy...

Dwa tygodnie temu miała 4120 g

Do góry