N
reklama
estragon
mamusia synusia:P
mój też zezujeMam pytanie - czy Wasze maluszki robią zeza? Bo mój dość często i nie wiem czy się do okulisty wybierać. Jak widzę zez to odwracam jego uwagę żeby spojrzał na coś co jest dalej niż jego nos, na przykład strzelam palcami albo cmokam.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Spoko Nikita, to normalne. Około trzeciego miecha się unormuje wzrok. Ale jak mój mały robi strita oczami to normalnie aż mu je zasłaniam albo sama wzrok odwracam bo tak straszniez tym zezem wygląda
((
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
evelle, dam znać jutro bo idziemy na szczepienie, więc będę wiedzieć jaka waga. Tyle że u nas mały będzie miał prawie 7 tygodni a nie 5. Na żadnym bilansie pięciotygodniowym nie byłam...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Moja w zeszły wtorek ważyła 5100 a był to 6 tydzień...Ze szpitala jak wyszliśmy ważyła 3200gDziewczyny! W związku z tym, że mała kończy w tym tygodniu 5 tygodni wybieram się z nią na bilansChciałam was zapytać ile ważyły i mierzyły wasze maluchy po pierwszym bilansie
I z jaką wagą i wzrostem startowały
![]()
Czyli bardzo podobnie do mojego Szymka.mój maluszek w 7 tygodniu ważył 4400/56 cm, waga urodzeniowa 3520/54 cm
7 tydzień 4300g/60cm
urodzeniowa 3500g/58cm
najniższa waga w 3 dobie 3300g
reklama