reklama
N
nataliak
Gość
ja sobie tlumacze ta zmiane w zachowaniu trzema rzeczami: stres weekendowy, szczepienie i zaczal nam sie 8tydzien czyli kolejny skok rozwojowy.
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
mój młody zaraz po porodzie ważył 3950, przy wypisie 3670, a wczoraj przy pierwszej wizycie u pediatry, czyli w 15 dniu zycia 4400, więc fajnie przybrał chłopak, a mnie to w końcu uspokoiło, że ssie tego cyca efektywnie...
a dziecko narazie je jak w zegarku co 2,5 - 3 godz.( chyba, ze upał, to cześciej sie upomina), a w nocy system karmienia o 23.00, 3.00, 7.00, czyli mozna powiedzieć, że wstaję tylko raz.. ach kurde! nie mogę chwalić za bardzo, bo zaraz sytuacja może ulec zmianie i sie mu odmieni...;-)
a dziecko narazie je jak w zegarku co 2,5 - 3 godz.( chyba, ze upał, to cześciej sie upomina), a w nocy system karmienia o 23.00, 3.00, 7.00, czyli mozna powiedzieć, że wstaję tylko raz.. ach kurde! nie mogę chwalić za bardzo, bo zaraz sytuacja może ulec zmianie i sie mu odmieni...;-)
reklama
Dziewczynki mam pytanie czy jest szansa że jeśli dziecku kolka nie pojawiła się do pierwszego miesiąca to już się nie pojawi? W necie różnie o tym piszą więc już sama nie wiem choć wiek to chyba nie jest wyznacznik...