reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

mój ostatnio tak urósł, że myślalam, że wagi nabrał, a on 12,8 - 13 kg

Agnieszka myślę, że Nadia się uzależniła od tego sposobu wyciszania i trzeba jej coś innego zaproponować, może lale będzie układać do snu albo cokolwiek co zadziała :baffled:

tez mysle ze sie uzaleznila, do tego dochodza wychodzace piatki :-(Bede probowac, chociaz jest taka nerwowa,ze moze rzucac lala:dry:Dzis bylam z nia u pediatry, bo poprzegryzala sobie od wewnatrz poliki:szok: i bardzo jej spuchly, tak jej te dziasla daja do wiwatu:-(W zaleceniach ma paste stomatovis, tantum verde i nurofen

Nadia wazy 11
,1 -11,2 kg- jak na nia to spory sukces

reklama
Dziewczyny wazylyscie ostatnio wasze maluchy ile ważą? Moja 15,5 kg ale sporo urosla musze ja zmierzyć

Mój od majowego bilansu trzyma wagę 14kg, za to bujnął się wreszcie do góry i ma 90cm (w 2 miesiące 5cm).

Jejku jaka chudzinka, mój tyle na rok ważył.

Nadia wazy 11,1 -11,2 kg- jak na nia to spory sukces

To ładnie Nadia wreszcie przybrała na wadze.

Dziewczyny które były u chirurga z siusiakiem!
Wczoraj byłam u chirurga w sprawie tej stulejki i naciągnął mu skórkę i teraz go piecze i przez to go piecze i nie chce mi sikać,blokadę ma i nie wiem co robić?

Dziewczyny które były u chirurga z siusiakiem!
Wczoraj byłam u chirurga w sprawie tej stulejki i naciągnął mu skórkę i teraz go piecze i przez to go piecze i nie chce mi sikać,blokadę ma i nie wiem co robić?

Mozesz robic oklady z rivanolu, moj siusial tylko pod prysznicem, jak go polewalam woda.
mozesz mu podac srodki przeciwbolowe.

reklama
Do góry