reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

W niedziele bylismy nad jeziorem, Tomek chcial nogi pomoczyc, z moczenia nog pomoczyl tylek i do pasa wszedl, woda jak dla mnie lodowata i mlody juz dzis ma katar :baffled:

Co sie dawalo na katar? Cebion i calcium? Czy cos jeszcze?

reklama
agnieszka - a czy Nadia dalej chodzi do żłobka ? bo może warto pomyśleć nad nianią.

aga - jo nie wiem, u nas katar był i znikał samoistnie

Lilce zrobilo sie paskudne odparzenie, z którym sudocrem sobie nie radzi, moze cos polecicie mocniejszego?

tormentiol, nie jest sterydem jak pimafucort ale działa rewelacyjne.. stosowalismy u agaty jak praktycznie nie miala juz skory w okolicach pupci, bo niestety odparzenie postepowalo bardzo szybko i nic nie bylo w stanie tego zatrzymac... jedyny tormentiol (bez recepty w okolicach 10 PLN) dal rade...

tormentiol, nie jest sterydem jak pimafucort ale działa rewelacyjne.. stosowalismy u agaty jak praktycznie nie miala juz skory w okolicach pupci, bo niestety odparzenie postepowalo bardzo szybko i nic nie bylo w stanie tego zatrzymac... jedyny tormentiol (bez recepty w okolicach 10 PLN) dal rade...
a Pani to gdzie się podziewa i czemu na główny nic nie zagląda?????

ja też polecam tormentiol :tak:
a Pani to gdzie się podziewa i czemu na główny nic nie zagląda?????
no własnie :confused::confused:

reklama
Do góry