reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
aga u nas też była najpierw gorączka, mała też ciągle wkładała rączkę do buzi...

u nas Tomek zasypia przy mnie i tylko przy mnie tulimy się śpiewamy kołysankę, on się odwraca na brzuszek i zasypia :-)

a z innej beczki Tomek miał w nocy 39,5 gorączki :szok: prawie parzył, taki gorący był:baffled:
co dziwne spał, nie płakał, nie marudził, o 5 rano w ciemnościach postanowił, że chce się bawić:sorry2: ale jeszcze do 7 pospaliśmy. o 7 rano miał już 38,2.. nie wiem skąd i czemu, teraz już ma 37,1 więc jest ok :-)
a Mały przechodził już trzydniówkę?

nie, on miał tylko 2 razy w życiu gorączkę...
Mój Nikoś też raczej nie gorączkuje i ostatnio tez mu się trafiło że w nocy miał 39,6 dostał lek przeciwko gorączkowy i spadła. Dziecko miało humor, tylko jak lek przestał działać to znowu gorączka, pchał bardzo rączki do buzi więc myślałam że to zęby ale po 3 dniach gorączka ustała i wyskoczyła wysypka ;-) a już chciałam jechać do lekarza

U nas się pokryła trzydniówka z czwórkami. Wysypka pojawiła się wieczorem i po 3 dniach zniknęła. Jak najbardziej obserwuj i jak tylko coś Cię zaniepokoi śmigaj z małym do lekarza:tak:

Muszę zacząć przyjmować leki na refluks bo nie poradzę sobie z gromadzeniem żółci:no:

Myślę że do końca listopada uda się nam zakończyć etap cycolenia

Julita a jakie leki przyjmujesz? ja brałam bioprazol i karmiłam

powodzenia wszystim z odsmokowywaniem ;) nas ten problem całe szczeście nie dotyczy uff
Joni nie potrzebuje pomocy w zasypianiu (oprócz czyjejś obecności) - niby zasypia ładnie ale co z tego skoro i tak budzi się w nocy :/

reklama
aga oby nic sie nie wyklulo u Tomka :no:

.Julita wiem ze trudno jest odsawic Maje od piersi ale pomysl o swoim zdrowiu,tez mialam kiedys problemy z zolodkiem,wiec szczerze wspolczuje...

Do góry