reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Afi: w koncu.. i oby 5, które wyjdą za dłuuuuuuuuższy czas nie dały już Wam popalić... a my nadal tylko na dolnych jedynkach i gornych 1 i 2 się zatrzymaliśmy... grrrrrrrrrr

jeszcze trójki niestety... :/ słyszałam że najgorsze..

u nas wlasnie nerwowe zagryzanie paluchow.. wsadza sobie do buzi kciuki i wskazującego.. tworzy jakby kleszcze z paluszków i przygryza...

Jagoda właśnie tak zaczęła układać palce w buzi jak czwórki wychodziły. Może u Agatki też coś ruszyło?

reklama
Nam ostatnio zęby bezobjawowo wyszły, teraz zapełniała się góra, ale z dołem to był koszmar, aż się boję kolejnych na dole.

mam pytanie dotyczące mycia ząbków.
jak długo myjecie dzieciom ząbki?
tzn ile minut, czy tylko kilka razy przejedzieci szczoteczką, czy jak?

mój T ostatnio wrzeszczy, nie chce myć zębów :no: ani sam, ani żebym ja mu myła :-(

najpierw my jej myjemy przez powiedzmy minute albo pol, w zaleznosci ile krolewna pozwoli a potem dalej myje sobie sama jeszcze jakies 2-3minuty czyli gryzie szczoteczke ;)

dziewczyny a wasze dzieci też zaslinione po pas czy tylko mój?
ja zabieram ze sobą ze 2 dodatkowe koszulki, bo zalewa się sliną

dziewczyny a wasze dzieci też zaslinione po pas czy tylko mój?
ja zabieram ze sobą ze 2 dodatkowe koszulki, bo zalewa się sliną

jak wkłada często palce do buzi, to się mocno ślini, ale zeby po pas, to raczej nie
za to u nas jak pije, to ostatni łyk w połowie wypluwa na koszulkę, więc i tak w zapasie muszę mieć ;-)

reklama
Do góry