reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

dalismy druga szanse homeopatycznej camilii na zabkowanie, tym razem nie doraznie tylko robimy leniutowi 10dniowa kuracje i dziala :Dmimo ze dziasla dolnych czworek wygladaja tak ze lekarz sie zlapal za glowe to lena spi zupelnie spokojnie.

reklama
Nataliak u nas też tylko Camilia pomaga, chociaż na początku zbytnio nie wierzyłam w jej działanie.

A ile czasu zamierzacie ją podawac? Bo dzieci ząbkują falami, a któraś tu pisała, że camilię podaje się dłuższy okres, a nie doraźnie. To należy podawać cały czas aż do wyjścia wszystkich zębów, czy jest jakiś inny patent?

A ile czasu zamierzacie ją podawac? Bo dzieci ząbkują falami, a któraś tu pisała, że camilię podaje się dłuższy okres, a nie doraźnie. To należy podawać cały czas aż do wyjścia wszystkich zębów, czy jest jakiś inny patent?
właśnie,też jestem ciekawa jak to jest z tą camilią ?

opakowanie camilii zamiera 10ampulek, dajemy po jednej dziennie przez 10dni (dzis szosty), potem zrobimy przerwe, mam nadzieje ze dluga ;) dam znac jak sie to rozwinie. jak lena wychodzila juz z anginy to zaczal sie wieczorny placz przed zasnieciem z powodu zebow i rozpaczliwe gryzienie smoczka, tego dnia dalam jej camilie. nastepnego dnia bylismy na kontroli u pediatry i jak zajrzal jej do buzi to byl sklonny stwierdzic ze cala ta choroba to przez zeby, miala bardzo spuchniete i czerwone dziasla, wygladalo to naprawde koszmarnie a ona wieczorem spokojnie sobie zasnela i do dzis jest spokoj :)

U nas też Camilia pomogła troche, ale dwie dziennie, właśnie drugie opakowanie kończymy, siódmy ząb juz się prawie przebił, górne dwa dopiero wyszły, dziś krew nawet się pokazała między nimi

od 3 dni Lilka juz sama chodzi tzn jeszcze nie caly czas ale juz potrafi zrobić samodzielnie kilka kroczków

natomiast nie wiem jak zachecic ja do mycia ząbków, zaciska usta i nic z tego :no:

reklama
Do góry