reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
chrupcia: mnie się wydaje, że dzieci teraz mają tak dużo wrażen, odbierają mnóstwo bodźców, że czasem sprawiają wrażenie przemęczonych tym wszystkim.. dodatkowo dochodzą na pewno skoki roku 2, które nie były stabelaryzowane w tych pierwszych tabelach (co pokazują tylko pierwszy rok życia dziecka).. bo przecież dziecko zmienia się praktycznie z dnia na dzien.. każda obserwuje dynamiczną naukę naszych maluchów....

chyba musimy to przeczekać...;-)

Ostatnia edycja:
Chrupcia zdrówka dla synka.

Mam już dość tej deszczowej pogody, od kiedy pada Cypka rozpiera energia, a największej głupawki dostaje po kąpieli, zamiast grzecznie położyć się spać po kolacji szaleje tak że muszę go wyjąć z łóżeczka, bo normalnie aż skrzypi i jeszcze mi się rozpadnie a ono wiekowe jest (spał na nim synek koleżanki mojej ciotki, później ciotka dostała je dla swojej córki/mojej chrześnicy, ciotka dała mi jak urodziła się córcia, a teraz ma je Cypek). Szaleje więc na naszym łóżku robiąc istne tornado, skacze, rzuca się, robi jakieś fikołki przy czym ma taką radochę, że piszczy i śmieje się na całego. Dopiero jak rozładuje energię zasypia między 22 a 23.

a ja tu dawno nic o Jagodzie nie pisałam, to się pochwalę, że odkąd wyszły nam wszystkie czwórki (ok. tydzień temu) wróciło moje dziecko!!! :)

Afi: w koncu.. i oby 5, które wyjdą za dłuuuuuuuuższy czas nie dały już Wam popalić... a my nadal tylko na dolnych jedynkach i gornych 1 i 2 się zatrzymaliśmy... grrrrrrrrrr

a ja tu dawno nic o Jagodzie nie pisałam, to się pochwalę, że odkąd wyszły nam wszystkie czwórki (ok. tydzień temu) wróciło moje dziecko!!! :)
Afi - wow, Jagodzianka idzie jak burza z tymi ząbkami, długo długo nic a potem, wow!!! Gratulujemy :-) ciesze się, że wróciła do swojej formy :-)

reklama
Do góry