reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
gratulacje dla Lilki
tysia123
Fanka BB :)
od 3 dni Lilka juz sama chodzi tzn jeszcze nie caly czas ale juz potrafi zrobić samodzielnie kilka kroczków
natomiast nie wiem jak zachecic ja do mycia ząbków, zaciska usta i nic z tego
Gratulacje!!!!
U nas z myciem ząbków nie ma problemu, ale nic na siłę. Kupiłam Aguśce szczopteczkę kolorową z szeroka rączką, najpierw dałam do zabawy jak ja myłam zęby, usiłowała mnie naśladować i dała wtedy sobie umyć treoszkę zęby. SPodobało jej sie i nie ma problemu. Chociaż długiego mycia nie wytrzyma, dosłonie minutke i konczymy.
Ostatnio bylismy u lekarza w związku z uczuleniem na mleko krowie. Bo nadał Agusce po zwykłym MM albo zjedzeniu czegoś z mlekiem wyskakuja suche plamy na brzuchu. dostalismy zyrtec w kropelkach. Mała była po nim przez pierwsze dni bardzo senna, ale teraz juz jest lepiej.
wampi
..::..::..::..
od 3 dni Lilka juz sama chodzi tzn jeszcze nie caly czas ale juz potrafi zrobić samodzielnie kilka kroczków
Gratulacje, brawa dla Lilianki :-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
gratulacje dla Lilianki
aguska24mir
mama Pawełka :)
witamy sie dawno nas nie było ale was podczytujemy
zajeta jestem budowa domu
mały zdrowy
dzis bylismy na szczepieniu wzy 10800 g i mierzy 83 cm
jest straszny rozrabiaka
pozdrawiamy majowe mamy i ch dzieciątka :0
zajeta jestem budowa domu
mały zdrowy
dzis bylismy na szczepieniu wzy 10800 g i mierzy 83 cm
jest straszny rozrabiaka
pozdrawiamy majowe mamy i ch dzieciątka :0
asia.k
Fanka BB :)
Gratulacje dla Lilianki i dla wszystkich majowkowych dzieciaczkow ktore same juz mykaja!!!!!
My nadal nalezymy do tych typu'' MAMO TRZYMAJ ZA RĘCE IDZIEMY TAM!!!!"" szkoda ze mnie nie potrzebuje jak na łóżko albo fotel wchodzi;-) no i nareszcie czekamy juz tylko na ostatnia trojke!!!!
My nadal nalezymy do tych typu'' MAMO TRZYMAJ ZA RĘCE IDZIEMY TAM!!!!"" szkoda ze mnie nie potrzebuje jak na łóżko albo fotel wchodzi;-) no i nareszcie czekamy juz tylko na ostatnia trojke!!!!
reklama
N
nataliak
Gość
a piatki?