reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Dziewczyny Kuba raczkuje!!!!

Dotąd tylko pełzał:-)

GRATULACJE DLA KUBULKA !!! :) Oj teraz to się zacznie

Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(

U nas też tak było przez kilka dni, badany był codziennie i osłuchowo czysto, samo minęło po tygodniu i do dziś nie wiadomo co to było. Zaczekaj na razie

Nikita gratulacje dla Kubusia!!!!!!!!!!
i 400ml kaszki... szok... mój Antek gdy zje 200ml to jestem szczęśliwa

mój leniwiec ostatnio ma frajdę ze stania trzymając się jedną ręką... niestety nie umie jeszcze upadać i leci do tyłu na głowę więc ciągle go muszę pilnować

u nas to samo, max 180 ml i to tak średnio raz na tydzień...

Nikita GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!

katagorka pewnie to zęby:tak:. A jak teraz? Ma gorączkę? U nas jest to samo- nie da sobie dotknąc nawet ust. Dzisiaj wystraszyłam się na maksa, bo nagle zacisnął tak dziwnie i mocno usta, wstrzymał oddech, zrobił się purpurowy i zaczął masakrycznie płakac- myślałam, że połknął coś niebezpiecznego. A on po prostu dociskał dziąsło dolne do górnego i uraził się:-(.

majowa_mama- dzięki Wam dowiedziałam się co mi jest :) tylko ja na wieczór zawsze.

nikitka- no widzisz. super :):) gratuluję !

katagorka - cyzli jest szansa, że przyjedziecie na najbliższe spotkanie ??:)

zdrówka dla wszystkich chorych bąbelków!

reklama
Do góry