reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
Dziewczyny Kuba raczkuje!!!!
Dotąd tylko pełzał:-)
GRATULACJE DLA KUBULKA !!! Oj teraz to się zacznie
Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(
U nas też tak było przez kilka dni, badany był codziennie i osłuchowo czysto, samo minęło po tygodniu i do dziś nie wiadomo co to było. Zaczekaj na razie
estragon
mamusia synusia:P
Nikita gratulacje dla Kubusia!!!!!!!!!!
i 400ml kaszki... szok... mój Antek gdy zje 200ml to jestem szczęśliwa
mój leniwiec ostatnio ma frajdę ze stania trzymając się jedną ręką... niestety nie umie jeszcze upadać i leci do tyłu na głowę więc ciągle go muszę pilnować
u nas to samo, max 180 ml i to tak średnio raz na tydzień...
Nikita GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!
katagorka pewnie to zęby. A jak teraz? Ma gorączkę? U nas jest to samo- nie da sobie dotknąc nawet ust. Dzisiaj wystraszyłam się na maksa, bo nagle zacisnął tak dziwnie i mocno usta, wstrzymał oddech, zrobił się purpurowy i zaczął masakrycznie płakac- myślałam, że połknął coś niebezpiecznego. A on po prostu dociskał dziąsło dolne do górnego i uraził się:-(.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
kurna wróciliśmy od lekarza właśnie, z receptą na antybiotyk, gorączka i kaszel, oby do rana
ło jeju.. mam nadzieję, że nie zaraził się od Agaty.... zdrówka dla Gilka małego...
ło jeju.. mam nadzieję, że nie zaraził się od Agaty.... zdrówka dla Gilka małego...
dziękujemy za zdrówko, przyda się
no nie od Agatki, zmiana klimatu może ...
Majowa_Mama
Dziewczynki miałyście rację - za suche powietrze było w pokoju. Dzisiaj kaszlu już nie było. Fenk ju ;-)
O, to fajnie:-)Dziewczynki miałyście rację - za suche powietrze było w pokoju. Dzisiaj kaszlu już nie było. Fenk ju ;-)
majowa_mama- dzięki Wam dowiedziałam się co mi jest tylko ja na wieczór zawsze.
nikitka- no widzisz. super gratuluję !
katagorka - cyzli jest szansa, że przyjedziecie na najbliższe spotkanie ??
zdrówka dla wszystkich chorych bąbelków!
nikitka- no widzisz. super gratuluję !
katagorka - cyzli jest szansa, że przyjedziecie na najbliższe spotkanie ??
zdrówka dla wszystkich chorych bąbelków!
reklama
katagorka20
i mamy kurcze katar...i kaszle jak spi albo lezy jak się bawi to nie...ale goraczki na szczeście brak