reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Neurolog miała rację - troszkę opóźniony ale w normie;-)
Jaki opóźniony, leniwy!!!!!!!! ;-)
Po tatusiu;-)Jaki opóźniony, leniwy!!!!!!!! ;-)
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Skądś to znam, mój też dopiero od niedawna raczkuje ;-)Po tatusiu;-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
gratulacje dla kubusia
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Gratulacje dla Kubusia Ile teraz ciekawych zakątków w domu pozna
Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(
Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Gratulacje dla Kubusia Ile teraz ciekawych zakątków w domu pozna
zbyt suche macie powietrze w domu... probuj może na wieczor nawilzyc recznik i klasc gdzies w poblizu malego...
taki suchy kaszel jest typowym dla suchego powietrza.. a potem przechodzi w mokrzejszy gdyż pobudzone wczesniejszym kaszlem oskrzela wydalają wydzielinke.. takie jest moje zdanie...
katagorka20
Fanka BB :)
po wizycie: wyczekałysmy sie ponad godzine ale to szczegół mam tylko nadzieje że nic nie zlapałyśmy ekstra( byli z podejrzeniem szkarlatyny superr nie) diagnoza pani dr brzmi jakis lekki wirus - mamy flegamine w kroplach 2 razy po 15 kropelek i w razie goraczki nurofen albo paracetamol obserwowac do srody czy cos sie dzieje bo na oskrzelach i plucach czysto gardlo jasne biale oki...kataru nie ma ...
ale powiedziala ze prawdopodobnie etz moze to byc od zabków bo widac 1i 2 i kupki od goraczki takie były biegunkowe...
teraz mała po flegaminie po kaszlała troszke( tak jakby jej sie odrywało )przez sen i śpi dalej...goraczki odpukac od 6 rano nie mamy
aha na spacer mozemy wyjsc jak przez dobe nie bedzie goraczki wiec w srode napewno albo juz jutro
aha WAŻYMY 9000g dokładnie
ale powiedziala ze prawdopodobnie etz moze to byc od zabków bo widac 1i 2 i kupki od goraczki takie były biegunkowe...
teraz mała po flegaminie po kaszlała troszke( tak jakby jej sie odrywało )przez sen i śpi dalej...goraczki odpukac od 6 rano nie mamy
aha na spacer mozemy wyjsc jak przez dobe nie bedzie goraczki wiec w srode napewno albo juz jutro
aha WAŻYMY 9000g dokładnie
reklama
Zgadzam się z Wiolan że za suche powietrze. Ja wieszam na łóżeczku lekko wilgotny recznik, może źle robię, ale ten co go po kąpieli wycieram Jak kładłam zamoczony ręcznik to mały miał potem rano lekki katar. A z tym nie ma za mokro i nie pokasłuje, bo też tak pokasływał dawniej.Gratulacje dla Kubusia Ile teraz ciekawych zakątków w domu pozna
Katagorka, fajnie że nic poważnego, pamiętaj żeby flegaminy na noc nie dawać, bo ona wykrztuśnie działa i Gabi bedzie kaszleć po niej, wykrztuszać.