reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Neurolog miała rację - troszkę opóźniony ale w normie;-) Narazie zamiera na widok aparatu czy kamery, ale prędzej czy później go nagram i wrzucę:-)

Gratulacje dla Kubusia :tak: Ile teraz ciekawych zakątków w domu pozna :-D:-D

Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(

Ostatnia edycja:

Mam do Was pytanie, może któraś się z czymś takim spotkała: moje dziecię zawsze rano jak wstaje kaszle - najpierw jest to suchy kaszel, a za chwilę zamienia się w mokry (mniej więcej do 3min to trwa). Słychać, że coś odkrztusza i potem już przez cały dzień nie kaszle. Byłam z nim już wiele razy u lekarza - oczywiście zdrowy, więc skąd ten kaszel?? Ja już nie mam pomysłu co to może być :-(

zbyt suche macie powietrze w domu... probuj może na wieczor nawilzyc recznik i klasc gdzies w poblizu malego...
taki suchy kaszel jest typowym dla suchego powietrza.. a potem przechodzi w mokrzejszy gdyż pobudzone wczesniejszym kaszlem oskrzela wydalają wydzielinke.. takie jest moje zdanie...

po wizycie: wyczekałysmy sie ponad godzine ale to szczegół mam tylko nadzieje że nic nie zlapałyśmy ekstra( byli z podejrzeniem szkarlatyny superr nie) diagnoza pani dr brzmi jakis lekki wirus - mamy flegamine w kroplach 2 razy po 15 kropelek i w razie goraczki nurofen albo paracetamol obserwowac do srody czy cos sie dzieje bo na oskrzelach i plucach czysto gardlo jasne biale oki...kataru nie ma ...
ale powiedziala ze prawdopodobnie etz moze to byc od zabków bo widac 1i 2 i kupki od goraczki takie były biegunkowe...
teraz mała po flegaminie po kaszlała troszke( tak jakby jej sie odrywało )przez sen i śpi dalej...goraczki odpukac od 6 rano nie mamy:)

aha na spacer mozemy wyjsc jak przez dobe nie bedzie goraczki:) wiec w srode napewno albo juz jutro

aha WAŻYMY 9000g dokładnie:)

reklama

Zgadzam się z Wiolan że za suche powietrze. Ja wieszam na łóżeczku lekko wilgotny recznik, może źle robię, ale ten co go po kąpieli wycieram:sorry: Jak kładłam zamoczony ręcznik to mały miał potem rano lekki katar. A z tym nie ma za mokro i nie pokasłuje, bo też tak pokasływał dawniej.

Katagorka, fajnie że nic poważnego, pamiętaj żeby flegaminy na noc nie dawać, bo ona wykrztuśnie działa i Gabi bedzie kaszleć po niej, wykrztuszać.

Do góry