reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

katagorka: czesto przy zabkach tak jest, ze udaje sie srodkiem p/goraczkowym zbic temperature ponizej 37.. poza tym jesli mierzysz termometrem elektronicznym to wez poprawke na blad pomiaru... oczywiscie najlepsze sa w takich przypadkach stare rteciowe.. ale te trzeba do pupki wsadzic i mierzyc, co czasem moze byc trudne..
na razie nie panikuj i kontroluj tylko temperature w nocy... a jak masz watpliwosci to idz jutro do lekarza...

reklama
niestety pojawił sie nocy kaszel jakis taki wedlug mnie mokry jakby jej sie odrywalo i znów goraczka zbijalam jej i rano tak samo teraz spi odsypia 2 godziny nie przespane w nocy ...idziemy na 13.40 do swojej lekarki wolę żeby ja zobaczyla...martwie się ze to cos poważnego...a co do zębów absolutnie nie da sobie nawet dotknąc usteczek...

Zdrówka dla Gabryni!:****

U nas już dobrze, jeszcze Kubusiowi zupki delikatne gotuję i nie daję owoców, ale już jest duzo lepiej, jak płacze to juz jest wymuszanie a nie ból brzuszka i na śniadanie zjadł 400ml mleka z kaszką, czyli wrócił do siebie:-) A teraz bawi się na podłodze moimi kapciami:eek:

katagorka: oczywiscie kaszała Gabi bo mogła mieć za dużo śliny, która sie wytworzyła przy ząbkowaniou.. ale równie dobrze może to być objawem zaczynającego się stanu zapalnego w obrębie górnych dróg oddechowych.. oczywiscie że lepiej jak ją lekarz obejrzy...

Nikita gratulacje dla Kubusia!!!!!!!!!!
i 400ml kaszki... szok... mój Antek gdy zje 200ml to jestem szczęśliwa

mój leniwiec ostatnio ma frajdę ze stania trzymając się jedną ręką... niestety nie umie jeszcze upadać i leci do tyłu na głowę więc ciągle go muszę pilnować

gratki dla KUBUSIA!!!
wiecie co tez moze byc własnie kaszel od zabków tzn od tej sliny bo kaszle tylko raz na jakis czas raz na godzinke albo jak placze(za dużo śliny na bank) aha i mamy luzna kupkę ..ale nie mamy goraczki na szczescie...narazie

reklama
Do góry