reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Dziekuje..dziewczyny....teraz bede uciekac...nie jestem w stanie odpoczywac ..chwile odsapnelam .ale lece do moich facetow..moze sa juz wyniki krwi i moze nareszcie ta hemokultura ..tzn posiew krwi.

reklama
Strega, bądź silna. Mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku.
No i rzeczywiście chyba będzie konieczne, żeby Mateuszek na razie trzymał się od żłobka z daleka:(
Macie na to jakiś plan? Tzn, kto będzie z dzieckiem w domu?

Witam.
Nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem,od tygodnia wali po 5 kup dziennie,dostaje smecte i nic nie pomaga,od paru dni pojawia sie sluz.nic wiecej jej nie dolega,jest wesoła,bawi sie i ogolnie zachowanie ok.Czy to moze byc przez zęby? Podejrzewałam tez alergie i chyba zrobie bad na posiew ,bo juz mam dosyc tych kup :(

Nie chcę Cię straszyć, ale moja koleżanka ma obecnie 1,5 roczniaka który miał identyczne objawy w tym wieku, problemy z kupami, a ona to zignorowało, teraz okazało się, że to uczulenie na gluten, ale przez te kilka miesięcy strasznie rozwaliły się małemu jelita, teraz co chwila są w szpitalu bo coś się dzieje, no i ma celiaklię. Nie ignorowałabym takich dłuższych problemów "kupowych"

strega - wspólczucia, ale trzymam kciuki za maluszka, oby wracał do zdrowia.

reklama
alergie na gluten wykluczyłam,na razie biegunki nie ma,zrobiłam jej bad.moczu i dzisiaj odebrałam wyniki,wyszły podwyzszone leukocyty i bakterie.nie wiem czy zum moze objawiac sie czestymi kupami ale chyba to bylo przyczyna.Jutro robimy posiew,zobaczymy co to sie przyplątało.

Do góry