reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

my już po wizycie lekarki.. niestety to nie zęby.. tak czułam że taka gorączka to nie na zęby... Agata ma baaaaaaardzo silną anginę... już wiemy, że prawdopodobnie zaraziła się od znajomych syna, bo byli u nas w sobotę.. i syn ich skarżył się na ból gardła, miał gorączkę i źle się czuł... no i koniec końców powiedzieli ze źle się czuje od 2 dni... a dzisiaj do nich dzwonie i on ma antybiotyk i silną anginę... no żesz ku...... az sama lekarka w sumie zdziwiona że tak szybko.. ale powiedziała, że Agusia ma osłabiony organizm po ostatniej chorobie i dlatego złapie wszystko dużo szybciej niż inne dzieci... ma antybiotyk ale doustnie tym razem.. i mam nadzieję że szybko jej pomoże, bo go PIĘKNIE WYPIŁA !!!!!

Wiolan dużo zdrówka dla Agatki!

reklama
wiolan, zdróweczka dla Agatki

my juz po szczepieni, bylo ok, Lilka nie płakała, wazy 8300 wzrost 74
super waga :) my niestety też inna kategoria bo 10800 :baffled::eek:

my już po wizycie lekarki.. niestety to nie zęby.. tak czułam że taka gorączka to nie na zęby... Agata ma baaaaaaardzo silną anginę... już wiemy, że prawdopodobnie zaraziła się od znajomych syna, bo byli u nas w sobotę.. i syn ich skarżył się na ból gardła, miał gorączkę i źle się czuł... no i koniec końców powiedzieli ze źle się czuje od 2 dni... a dzisiaj do nich dzwonie i on ma antybiotyk i silną anginę... no żesz ku...... az sama lekarka w sumie zdziwiona że tak szybko.. ale powiedziała, że Agusia ma osłabiony organizm po ostatniej chorobie i dlatego złapie wszystko dużo szybciej niż inne dzieci... ma antybiotyk ale doustnie tym razem.. i mam nadzieję że szybko jej pomoże, bo go PIĘKNIE WYPIŁA !!!!!
cholerka znowu angina :baffled: biedna kochana Agatka :-( ucałuj ją od cioci i Wiktorka :tak:

A ci znajomi się z głupim na umysły zamienili?\
Co za rozum targać CHORE dziecko ?żeby sie doprawiło i inne zaraziło
Bezmyślni totalnie jak dla mnie
Pozostaje mi życzyć zdrówka i trzymac kciuki,zeby jak najszybciej przeszło Agaci

Muszę się trochę pochwalić :p Majka od wczoraj potrafi sama stać, bez trzymanki :D! Co prawda jeszcze niedługo bo max 20 sekund ale to już coś :D No i nauczyła się wchodzić sama na łóżko z czego byłam mniej zadowolona bo musiałam jej ciągle pilnować ale spryciara nauczyła się też schodzić! Oczywiście tyłem :)
Że tak spytam tutaj, madame,a czmuż nic nie piszesz co u CIę a? ja się ino grzecznie pytam ;-):-)

Gratki Maji

Wiolan - zdrówka dla agatki. Dolączam się do zbulwersowanego Kurczaka - rodzice to rozum gdzie maja, zeby ciagnąć chore dziecko w odwiedziny do inych dzieci????

Alis - gratulacje!!!!! Uściskaj Majeczke od nas ;)

Krewetka - ależ z Lilianki szczuplaczek, rzeczywiscie modelka będzie ;)

My jutro bedziemy w okolicach przychodni wiec skoczymy się zważyć, az boje sie pomysleć co tam wyjdzie....

reklama
Oo to kopłam się 2 kygy tylko :-D
:rofl2::-D
rofl.gif
laugh.gif
rofl.gif

Do góry