reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Wiolan zdrówka dla Agatki, ale zróbcie posiew moczu. Ja też myślałam, że Jaśkowa gorączka w tamten weekend, co byłaś we Wrocku, to od zębów, a okazało się, że infekcja układu moczowego. Posiew zrobiłam zupełnie przez przypadek, profilaktycznie, bo z ogólnego moczu nic nie wyszło i crp też super. Dopiero posiew w sanepidzie wykazał coli a w usg powiększony kielich nerki od stanu zapalnego (młody nawet nie pisnął, ze coś go bolało). Teraz musimy się pilnowac, bo ten powiększony kielich to otwatre wrota dla bakterii.

A Lilianka to na modelkę chyba się kreuje ;)

prawie identycznie jak u nas;-)
wg moich pomiarów 75 cm i 8500:)
i to chlop.... najwidoczniej wagi piorkowej...my to zdecydowanie inna kategoria wagowa... ale ale i tak sie bardziej wyciagnal ostatnio i zamiast 3 faldek na raczce sa juz tylko dwie...nogi tez jakies dluzsze mi sie wydaja
Na bilns nie wiem kiedy sie doczlapiemy ..bo bilans to chyba zdrowemu dziecku sie robi a Mateusz co tydzien chory....i ciagle przekladam tez szczepienia grrrrrrr

my już po wizycie lekarki.. niestety to nie zęby.. tak czułam że taka gorączka to nie na zęby... Agata ma baaaaaaardzo silną anginę... już wiemy, że prawdopodobnie zaraziła się od znajomych syna, bo byli u nas w sobotę.. i syn ich skarżył się na ból gardła, miał gorączkę i źle się czuł... no i koniec końców powiedzieli ze źle się czuje od 2 dni... a dzisiaj do nich dzwonie i on ma antybiotyk i silną anginę... no żesz ku...... az sama lekarka w sumie zdziwiona że tak szybko.. ale powiedziała, że Agusia ma osłabiony organizm po ostatniej chorobie i dlatego złapie wszystko dużo szybciej niż inne dzieci... ma antybiotyk ale doustnie tym razem.. i mam nadzieję że szybko jej pomoże, bo go PIĘKNIE WYPIŁA !!!!!

reklama
Muszę się trochę pochwalić :p Majka od wczoraj potrafi sama stać, bez trzymanki :D! Co prawda jeszcze niedługo bo max 20 sekund ale to już coś :D No i nauczyła się wchodzić sama na łóżko z czego byłam mniej zadowolona bo musiałam jej ciągle pilnować ale spryciara nauczyła się też schodzić! Oczywiście tyłem :)

Do góry