reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
Świerze powietrze wręcz działa wręcz jak inhalator. Dziecko na dworze zazwyczaj nie smarcze. Moja np. jak wychodzimy na spacer to nie smarcze i nie kaszle, a jak wejdziemy do domu to od razu gile z nosa i kaszel.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ostatni Maja jak się ją weźmie na ręce to pokazuje paluszkiem w którą strone mamy iśc najbardziej lubi siedzieć na parapecie przy oknie i obserwować pieski, kotki i kurki
estragon
mamusia synusia:P
a ja się chciałam pochwalic, że Młody (jak ma ochotę, to mówi 'daj' jak coś chce, z tym że mówi:
'gajjjj' ewentualnie 'dachhh'
poza tym naumiał się nowej sylaby 'ga-ga-ga' i mówi 'rrrrr', ale gardłowo, tzn nie tak jak my językiem
poza tym naumiał się nowej sylaby 'ga-ga-ga' i mówi 'rrrrr', ale gardłowo, tzn nie tak jak my językiem
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja się chciałam pochwalic, że Młody (jak ma ochotę, to mówi 'daj' jak coś chce, z tym że mówi:
fajnie
a moja ja stoi w łóżeczku i jej sie nudzi to woła i--de, i-de...i wyciąga rączki;P
Majowa_Mama
U nas na topie jest słowo "kot". Nie ważna mama, nie ważny tata - najważniejszy zwierz!
natalia_lila
Nasza mówi "dzidzi" i "gdzie". Tata, mama, baba, am am to standard.
reklama
katagorka20
Nasza mówi "dzidzi" i "gdzie". Tata, mama, baba, am am to standard.
u nas dzidzi jest na topie
jeszcze ahhh...nie...łaa...i tak samo pokazuje palcem gdzie chce iść co jej mamy podać i wiecie co zaczęła się bać obcych tzn nie pojdzie na rece do kogos kogo dawno nie widziała tylko asekuracja i raczki do mamy