reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

na suchą skóre polecam emolium krem specjalny - rewelacja :-) a do kapieli Balneum (bez parafiny ktora jak sie okazuje nie jest taka super - Oilatum ja ma)

Stasiek chory :-(
zonk... niania zaraziła jakims wirusem. Niby stwierdzono zapalenie wirusowe gardła ale coraz gorzej kaszle... 38,8 dzis rano dobił a w nocy cały się obrzygał po podaniu przeciwgoraczkowego...

oj bidula....kiedy nadejdzie ta wiosna...i wirusiska pojda precz.... ale co z tego zaczna sie anginy i i nne letnie dziadostwa...w kazdym badz razie ja jelitowej i zimowych chorobska mam juz dosc. Wiedzialam,ze jak pojdzi do zlobka to musze sie nastawic na to ale mam juz dosc..kiedy w koncu moje dziecko bedzie w pelni zdrowe buuuuuuuuuu
Tak mi go0 zal wiecznie cos....

reklama
Chrupcia zdrówka dla Stasia!!!
Oj niech już te choroby przejdą bo nam się strasznie dzieciaki umordują przez nie!!!!

My po lekarzu.Nadia ma odczyn poszczepienny,do tego doszly zęby i jeszcze lekko zaczerwienione łuki w gardle.Na razie ma zostać na lekach przeciwgorączkowych,jeśli nic nie przejdzie do niedzieli,to w poniedziałek badania,ale mam nadzieję,że do tego nie dojdzie i wszystko przejdzie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak się podaje nurofen, na przemian z panadolem ? co 4 godziny jeden,a za 4 godziny następny i tak na zmianę ? Ja dalej walczę z wysoką gorączką:-( (w tej chwili 39,2) wszyscy lekarze są do niczego,nie potrafią postawić konkretnej diagnozy,każą mi do poniedziałku czekać.Jak temperatura przekroczy 40 stopni,znów będę musiała na IP jechać,mam awersję na ten obiekt:wściekła/y::-(

agnieszka podawaj na zmianę co 4h paracetamol z ibuprofenem. Po ibuprofenie szybka gorączka spada natomisat po paracetamolu nieznacznie.
Przerwa między podawaniem ibrofenu musi być minimum 8h.
Dużo zdrówka dla Nadusi i Prezesa!

reklama
Do góry