reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Ja juz nie mam siły...Zosia jest tak placzliwa,ze z malzem robimy juz wszystko co chce i dajemy jej co tylko chce...cały dzien nosimy ja na rekach...spala moze 30min :/ a na widok odciągacza do gili dostaje ataku...jest masakrycznie spiaca i zaplakana...antybiotyk nie dziala,bo nie ma zadnej poprawy...tak wiec zapowiada sie kolejna krzykliwa noc...
agnieszka zdrówka dla Nadii

Zdrówka dla Zosi i Nadii oby szybko wyzdrowiały.
Ja to jestem straszna panikara, jak moja jest chora i ma gorączkę to ja jestem roztrzęsiona ehhh...

jej, zdrówka dla Waszych dzieciaczków, trzymam za Was kciuki !

ktoś tam pisałam o kremie na suchą skórę, my po gipsach gdzie Dorian miał starsznie suchą stosowaliśmy krem a-derma, rewelacja ; na drugi dzien widziałam już poprawe

Zdrówka Naduni:***

Ja juz nie mam siły...Zosia jest tak placzliwa,ze z malzem robimy juz wszystko co chce i dajemy jej co tylko chce...cały dzien nosimy ja na rekach...spala moze 30min :/ a na widok odciągacza do gili dostaje ataku...jest masakrycznie spiaca i zaplakana...antybiotyk nie dziala,bo nie ma zadnej poprawy...tak wiec zapowiada sie kolejna krzykliwa noc...
agnieszka zdrówka dla Nadii
Z Kubą identycznie mam, z tym ze leki pomagają, bo katar odciągany jest już biały a nie zielony ani żółty. Jakbym samotna była to by już mały bicie zebrał, a taka byłam pewna że bedę dobrą matką:-(

Zdrówka Naduni:***

Z Kubą identycznie mam, z tym ze leki pomagają, bo katar odciągany jest już biały a nie zielony ani żółty. Jakbym samotna była to by już mały bicie zebrał, a taka byłam pewna że bedę dobrą matką:-(
Nikita jesteś dobrą mamą :-) każdy u schyłku wytrzymałości ma różne myśli

Nam ten krem też polecił nasz pediatra ale niestety był drogi bo ok 50zł ale wart swojej ceny, mamy go już pół roku, jest strasznie wydajny.

reklama
Do góry