reklama
Frigga
Fanka BB :)
Ja juz nie mam siły...Zosia jest tak placzliwa,ze z malzem robimy juz wszystko co chce i dajemy jej co tylko chce...cały dzien nosimy ja na rekach...spala moze 30min :/ a na widok odciągacza do gili dostaje ataku...jest masakrycznie spiaca i zaplakana...antybiotyk nie dziala,bo nie ma zadnej poprawy...tak wiec zapowiada sie kolejna krzykliwa noc...
agnieszka zdrówka dla Nadii
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Zdrówka dla Zosi i Nadii oby szybko wyzdrowiały.
Ja to jestem straszna panikara, jak moja jest chora i ma gorączkę to ja jestem roztrzęsiona ehhh...
Ja to jestem straszna panikara, jak moja jest chora i ma gorączkę to ja jestem roztrzęsiona ehhh...
jej, zdrówka dla Waszych dzieciaczków, trzymam za Was kciuki !
ktoś tam pisałam o kremie na suchą skórę, my po gipsach gdzie Dorian miał starsznie suchą stosowaliśmy krem a-derma, rewelacja ; na drugi dzien widziałam już poprawe
ktoś tam pisałam o kremie na suchą skórę, my po gipsach gdzie Dorian miał starsznie suchą stosowaliśmy krem a-derma, rewelacja ; na drugi dzien widziałam już poprawe
Zdrówka Naduni:***
Z Kubą identycznie mam, z tym ze leki pomagają, bo katar odciągany jest już biały a nie zielony ani żółty. Jakbym samotna była to by już mały bicie zebrał, a taka byłam pewna że bedę dobrą matką:-(Ja juz nie mam siły...Zosia jest tak placzliwa,ze z malzem robimy juz wszystko co chce i dajemy jej co tylko chce...cały dzien nosimy ja na rekach...spala moze 30min :/ a na widok odciągacza do gili dostaje ataku...jest masakrycznie spiaca i zaplakana...antybiotyk nie dziala,bo nie ma zadnej poprawy...tak wiec zapowiada sie kolejna krzykliwa noc...
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Zdrówka dla chorych maleństw aby szybko wróciły do zdrowia!!!
Koleżanka poleciła mi krem do suchej i wrażliwej skóry, zaproponowała jej ten krem lekarka. już zamówiłam :-) kosztuje śmieszne pieniądze, u jej malej się sprawdził
Cutibaza, krem półtłusty, 30 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Koleżanka poleciła mi krem do suchej i wrażliwej skóry, zaproponowała jej ten krem lekarka. już zamówiłam :-) kosztuje śmieszne pieniądze, u jej malej się sprawdził
Cutibaza, krem półtłusty, 30 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Nikita jesteś dobrą mamą :-) każdy u schyłku wytrzymałości ma różne myśliZdrówka Naduni:***
Z Kubą identycznie mam, z tym ze leki pomagają, bo katar odciągany jest już biały a nie zielony ani żółty. Jakbym samotna była to by już mały bicie zebrał, a taka byłam pewna że bedę dobrą matką:-(
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Nam ten krem też polecił nasz pediatra ale niestety był drogi bo ok 50zł ale wart swojej ceny, mamy go już pół roku, jest strasznie wydajny.
cutibasa u was taka droga byla???
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
chyba chodzi o a-dermecutibasa u was taka droga byla???