reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
dziewczyny dzisiaj jedziemy to się zapytam, nie było mnie tydzień więc M jeździł z Antkiem
mam nadzieję że jednak mimo uporu będzie robił postępy bo on nie płaczę absolutnie z bólu tylko poprostu ktoś robi z nim to czego nie chce
im mlodsze dziecko tym łatwiej znosi rehabilitacje a Alutka wy do Anetki na Walczaka jezdzicie???

Ano do Anetki ale dzisiaj nie było jej bo się rozchorowała, szkoda że nie miała numeru tel. bo niepotrzebnie jechałam

Alutka przy rehabilitacji nie ma bólu, dzieci płaczą ponieważ są zmuszane do pracy mięśniami których nauczyły się nie używać. Nikoś też na początku płakał ale teraz już dzielnie wszystko znosi. Antoś teraz jest większy i rozumniejszy więc bardziej mu się to nie podoba ;-) no i dziwne że nikt Cię nie powiadomił że nie macie zajęć

nikita na te plamy na buzi stosuj lipobase albo jesli uda Ci sie gdzies kupic to cos takiego:

e453360140ec088c315a316a48852d2a522.jpg

to jest balsam z nagietkiem, podobny do lipobasy a nagietek dodatkowo lagodzi objawy alergii. ewentualnie z weledy:

791_01_3805.jpg

Niestety idziemy z Nadią do lekarza:-( na 10.30. Nie jest normalna gorączka po szczepieniu 3 dzień, o 4 rano było 39,6:-( i żadnych innych objawów:-( Nie wiem co się dzieje:-(

reklama
na suchą skóre polecam emolium krem specjalny - rewelacja :-) a do kapieli Balneum (bez parafiny ktora jak sie okazuje nie jest taka super - Oilatum ja ma)

Stasiek chory :-(
zonk... niania zaraziła jakims wirusem. Niby stwierdzono zapalenie wirusowe gardła ale coraz gorzej kaszle... 38,8 dzis rano dobił a w nocy cały się obrzygał po podaniu przeciwgoraczkowego...

Do góry