reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Aga gratki dla Tomusia, dzielny chłopak

u nas siadanie tylko poprzez podciąganie, innej opcji Antek nie uznaje, nawet nie próbuje dupska podnieść do raczkowania

udało ci się gdzieś kupić szczepionke?
rejestrując się poprosiłam o przełączenie do pielęgniarki od szczepień, żeby zapytac czy mają tę szczepionkę, okazało się, że mają, a w ogóle, to była bardzo zdziwiona, że o to pytam i w sumie zasugerowała mi, że musiałam pomylic ze skojarzonymi:confused:
powiedziała mi, że na każde dziecko mają tę szczepionkę przyznaną, i że nie ma opcji, żeby jej nie było:eek:

Aga i Frigga - wielkie gratki za osiągniecia Waszych pociech!!! Oleśka - dla Ciebie i Dżonego także!!!!!!
Agnieszka77 - wyczyny Twojej niuniu są po prostu niesamowite
Alutka - widzę, ze nasze dzieciaki łączy nie tylko imię ale i "słodkie lenistwo". Tosinka w ostatnich dnia ruszyła nam z kopyta jeśli chodzi o obroty ale o raczkowaniu to jeszcze możemy pomarzyć, spoko, mamy jeszcze na to sporo czasu!!!

wielkie GRATULEJSZY , dla Tomeczka , Dżona i Zosi ! :**

A moje dziecko od kilku dni jest tak aktywne, że momentami nie wiem co z nim robić ;)
Wczoraj (był bez szyny) wieczorem zostawiłam go na dywanie, wyszłam na minute wchodzę i mało na niego nie weszłam, nie wiem jak on tak szybko przemieścił się BO RACZKUJE TYLKO DO TYŁU ale mało brakło a bym na niego weszła bo był w progu, i oczywiście szczęśliwy :)
Dzisiaj zauważyłam, że próbuje siadać podkurcza nogi, myślę, że gdyby nie ta szyna lada dzień by siedział no ale poczekamy zobaczymy :)

agnieszka- Twoje dziecko to nie mutant, silna i sprytna kobietka z niej :)

reklama
Do góry