reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
wampi agulam, zdrówka dla dzieciaczków..

flintolinka, jak karmiłam tylko piersią to była kupka raz na 6-7 dni..
teraz mamy kilka dziennie- przez ząbki, ale myślę, ze jeśli nie męczy się i nie wysila to nie masz co się martwic

Wampi Agulam zdrowia dla pociech
Fintolinka jak dla mnie kupka co dwa dni to żaden problem ;-)

ok to jestem spokojna.. dzięki dziewuszki! jak zwykle jesteście nie ocenione ! :-):-):-)

Wampi i Agulam zdróweczka dla maluszków!!!! Oby szybko przeszly te chorobska!!!
a u nas kupska są mega i odkad zaczela marudzić nocami to 3-4 razy dziennie i takie luzniejsze...a jakie smierdzące po tej cielęcinie

I ona robi jeszcze koci grzbiet:szok: Jutro wrzucę coś do grupy:tak:

Nadia stoi w łóżeczku trzymając się jedna ręką barierki:szok: i próbuje się puszczać:szok: przewraca się i cały czas próbuje:szok: spróbuję to jakoś nagrać.Moje dziecko to jakiś mutant:eek:

Dziewczyny jak u was jest z rozmiarami ubrań bejbiaków ? U mnie Nadia nosi dół (spodnie,legginsy) o jeden rozmiar większy niż górę,czy ktoś jeszcze tak ma ?

Agnieszko, twoja Nadia jest po prostu niepowtarzalna w każdym calu ;)

U nas ubranka 74, chociaz mamy juz kilka bodziakow i bluz 80 w uzyciu.
68 już chyba wszytskie rzeczy odlożyłam jako za małe.

reklama
Agnieszka77;6355501]Nadia stoi w łóżeczku trzymając się jedna ręką barierki:szok: i próbuje się puszczać:szok: przewraca się i cały czas próbuje:szok: spróbuję to jakoś nagrać.Moje dziecko to jakiś mutant:eek:
:szok::szok:ale silna z niej dziewczynka,nieźle

Alutka17;6358782]chciałam dzisiaj zarejestrować Antka do poradni rehabilitacyjnej i niestety do końca roku już nie zapisują a na nowy też nie bo nie mają jeszcze kontraktu, jakaś porażka
noniestety pod koniec roku tak jest:no:

asia.k;6359054]czesc mam juz dosc Olaf konczy ospe Marcel zaczyna
zdrowka dla chlopakow

Moja Ola dzis strasznie marudna,wogole to do niej nie podobne.Chyba zeby ida bo wszystko strasznie gryzie i rzadkie kupki

Do góry