reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

a ja się chwalę :-D
dziś koło 18.20 Tomek usiadł sam
k010.gif

zrobił to jakby to już ze 100 razy robił, był w pozycji na czworaka, podkulił jakoś nózkę odchylił się,
usiadł i bawił się dalej,szok
h060.gif

reklama
Aga gratki dla Tomusia:-)
Agnieszka Twoja Nadia jest niesamowita:szok:
Zdrowka dla chorowitkow
my we wtorek mamy szczepienie przeciw wzw b, dzisiaj dzwoniłam zarejestrowac i takie mają terminy:szok:
udało ci się gdzieś kupić szczepionke?

Co do rozmiarow to my musimy wlaśnie wymienić body 80 na 86, spodenki mamy i 74 i 80 i bluzeczki tez roznie glownie zalezy to od dlugosci rekawa bo tu najszybciej mamy problem ale przeciwnie jak u wampi bo u nas szybko rekawki za krotkie

Dzieciaczki kochane kurujcie sie!!!!

Aga, wielkie buziaki dla Tomusia!!!!

U nas z kolei dzisiaj, podczas mojej nieobecności Dżon po raz pierwszy przybrał pozycję do raczkowania! Rece wyprostowane i na kolankach:) Niestety później przy mamusi juz nie powtórzył wyczynu, ale myslę, że jutro uda mi się goo podejrzeć:)

reklama
Do góry