reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
rejestrując się poprosiłam o przełączenie do pielęgniarki od szczepień, żeby zapytac czy mają tę szczepionkę, okazało się, że mają, a w ogóle, to była bardzo zdziwiona, że o to pytam i w sumie zasugerowała mi, że musiałam pomylic ze skojarzonymi:confused:
powiedziała mi, że na każde dziecko mają tę szczepionkę przyznaną, i że nie ma opcji, żeby jej nie było:eek:
estragon moze mysmy sie nie dogadaly?? Ty szczepisz ta refundowana? my engerixem(czy jakos tak sie to nazywa)
Zośka stoi w łóżeczku :szok:
gratki dla Zosi:)
moje dziecko nauczyło się właśnie robić koci grzbiet ..... W szynie !!!:szok::szok::szok::-)
gratulejszyn:)

estragon ja juz szczepilam i nie jest platna

Gratulacje dla wyczynowych dzieciakow

AsiaKwspółczuje chorobska ale lepiej teraz niz na swieta,zdrowencja dla dzieciakow

Malina mojej Oli tez daleko do raczkowania

estragon ja juz szczepilam i nie jest platna
już doczytałam, jest też wersja płatna, właśnie ten engerix i podobno to jest najlepsza szczepionka- w doz kosztuje niecałe 55 zł, ale jest faktycznie niedostępna
jak pójdę we wtorek, to się dopytam pediatry i może kupię tego engerixa, w sumie 50 zł to nie majątek, a bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze

reklama
Dziewczyny nie pisałam o tym wcześniej,bo nie chciałam zapeszyć...Nadia codziennie robi kupki,góra co dwa dni :-) Od 1,5 tygodnia. Nie wiem,czy to przez te zęby,czy zaczęło jej się w końcu regulować wszystko_Odstawiłam jej jedną dawkę duphalacu,dostaje tylko rano.Jak tak dalej pójdzie,to obędzie się bez badania kolanoskopii w styczniu :-) :-) :-)

Do góry