reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

u nas male postepy: lena zaczyna powtarzac sylaby i przybierac pozycje do raczkowania ale cwaniara robi to tylko wtedy kiedy mysli ze nikt jej nie slyszy i nie widzi ;P

reklama
Opinie o tym jakoby szczepionki powodowały autyzm u dzieci biorą się stąd, że ta choroba (autyzm) najczęściej ujawnia się kiedy dziecko ma mniej więcej właśnie rok. Wtedy też szczepi się na odrę, różyczkę i świnkę, a że jedno zbiega się z drugim stąd ten mit...
Ja się zastanawiam czy szczepić w 13 miesiącu, być może zaszczepię ale priorixem nie mmr.

Ja Weronike szczepiłam Priorixem i zadnych skutków ubocznych nie miala.I na razie nie chorowała na odrę,świnke czy różyczke.Zosię tez chcialabym zaszczepic Priorixem i dodatkowo przeciw ospie tylko ze względu na powikłania jakie moze powodowac.

Hey :-)
uh laski ja z zapytanie czy wasze dzieciaczki maja problemy z kupką? Mój Fifi robi raz na 2 dni, nie siłuje się ni nic, po prostu tak raz na 2 dni robi, bączki idą normalnie, daję mu jabłuszko i soczki czy wodę ... staram sie sama wcinać warzywa czy owoce, ale nie wiem co dalej. Dzisiaj ta kupka była taka skromniejsza i bardziej zbita.... nie twarda, ale też nie taka ciapowata... eh nie wiem czy to normalne...

chciałam dzisiaj zarejestrować Antka do poradni rehabilitacyjnej i niestety do końca roku już nie zapisują a na nowy też nie bo nie mają jeszcze kontraktu, jakaś porażka

Wampi zdrówka dla Cypcia... my nie mamy juz ciemiączka, zarosło

Hey :-)
uh laski ja z zapytanie czy wasze dzieciaczki maja problemy z kupką? Mój Fifi robi raz na 2 dni, nie siłuje się ni nic, po prostu tak raz na 2 dni robi, bączki idą normalnie, daję mu jabłuszko i soczki czy wodę ... staram sie sama wcinać warzywa czy owoce, ale nie wiem co dalej. Dzisiaj ta kupka była taka skromniejsza i bardziej zbita.... nie twarda, ale też nie taka ciapowata... eh nie wiem czy to normalne...

Moja od kiedy się urodziła robi jedną kupkę na 2 dni, nie ma w tym nic niepokojącego ani nienormalnego także nie martw się :)

niedawno wrocilismy od lekarza
Wiki zapalenie oskrzeli ,właśnie usnał....
Ola zapalenie gardelka,i meeeeeeeeega katar,na szczescie osłuchowo czysto.ale za to mega marudna,nie chce usnąć mimo ze chce sie jej spac:-(Wampi u Oli tez oczko ropieje od razu przy katarze.Dostaliśmy Dicortineff do kropienia oczu i noska

reklama
wampi agulam, zdrówka dla dzieciaczków..

flintolinka, jak karmiłam tylko piersią to była kupka raz na 6-7 dni..
teraz mamy kilka dziennie- przez ząbki, ale myślę, ze jeśli nie męczy się i nie wysila to nie masz co się martwic

Do góry