reklama
Frigga
Fanka BB :)
Julita D podajesz do 1 roku, a K do konca 3 miesiąc, jeśli karmisz piersią, oczywiście...
Dokładnie
My po szczepieniu,nastepne w 13 miesiącu Zosia była bardzo grzeczna,wcale nie płakała,teraz odsypia.wit D mielismy 2x1kapsułka w tygodniu teraz mam jej dawac 1x1kaps dziennie.Wazy równe 7kg,obwod glowki 42,5cm,klata 43cm i ciemiaczko 1x1.
N
nataliak
Gość
wczoraj mi koleżanka mówiła, że jej syn, który ma 14 miesięcy dotąd przechodził ząbkowanie całkowicie bezobjawowo i teraz, gdy wyrzynają mu się kolejne zęby zaczął robic po 9 kup dziennie!
biore to pod uwage ale zobaczymy jak bedzie dalej po zoltku, jesli pojutrze tez bedzie taka jazda to bedzie to wina zoltka. a zab kolejny na pewno sie wyrzyna bo znowu jest wycie...
strega
no to macie sezon na zeba :-))))
My na kolejne gorne jedynk lub dolne siekacze ( tzn dwojeczki) poczekamy jeszcze...dzisiaj pani doktor zagladnela w paszcze i nic nowego na najblizsza przyszlosc nie stwierdzila
http://m.onet.pl/_m/58db3a0e035b4cc455b861ea1345baab,21,36.jpg
dosc szybko Mateuszowi wyszly dolne jedyneczki bo dokladnie jak mial 4 miesiace i 10 dni no i teraz ciszaaaaaaaaa
My na kolejne gorne jedynk lub dolne siekacze ( tzn dwojeczki) poczekamy jeszcze...dzisiaj pani doktor zagladnela w paszcze i nic nowego na najblizsza przyszlosc nie stwierdzila
http://m.onet.pl/_m/58db3a0e035b4cc455b861ea1345baab,21,36.jpg
dosc szybko Mateuszowi wyszly dolne jedyneczki bo dokladnie jak mial 4 miesiace i 10 dni no i teraz ciszaaaaaaaaa
strega
u nas żółtko zjedzone bez problemów, zębów nadal brak...
oszzz no juz wiem o co mialam zapytac pediatre o jajo...i zapomnialam
W Polsce jaka to sie wprowadza? podejrzewam, ze tutaj inaczej ...bo co kraj to obyczaj .-))))
N
nataliak
Gość
do konca 10miesiaca.
reklama
do konca 10miesiaca.
ale tak nonstop co 2 dzień, aż do 10go miesiąca??
i ugotowac jajko na twardo i tylko żółtko dawać np do obiadku?