reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Dzięki laski za info - wierzę wam, tylko nie rozumiem tego skąd ja sama sobie ubzdurałam, że przy mm nie daje się tej wit. - a na prawdę byłam święcie o tym przekonana, nie wiem - chyba coś mi się przyśniło kiedyś :baffled:

reklama
Co za dzien.... a w skrocie to:

O 10.40 mialal wizyte u pediatry w centrum naszej miescinki a ze pada wiec spacerek odpada i przugotowalismy sie na przejazdzke samochodem. bimbus nie ubrany zyt ciepolo, bo w koncu z auta i do auta..ja tez sie wyletnilam mimo ze pada.
Przygotowalam deszczowa wersje Mclaren tzn doczytalam jak sie zaklada oslonke od deszczu i dawaj na parking pakowac sie do auta. Deszcz leje jak z cebra a my sie pakujemy. Bimbus zapakowany.., wozek tez i pakuje sie mamusia....a tu cos mi swieci panel radia.... wiec to moze oznaczac jedno.......ggggggggggrrrrrr wczoraj jak bylam w sklepie rano zostawailam wlaczone radio!!!!!! i rozladowal sie akumulatorrrrrrrrrrrrrrrrrr
no to co poszliśmy z buta. Nie musze chyba opisywac jak mega wygodnie jest pchac wozek z parasolem w reku grrrrrr.
Do lekarza przyszlam przed czasem i mimo, ze miałam umowiona godzine to musiałam swoje odczekac, bo była mega obsuwa poprzednich wizyt W zwiazku z tym awdychalismy troche choróbsk pewnie, bo dzieci kaszlących było sporo a tu nawet na zewnatrz wyjsc się nie dalo bo lalo nadal. Żeby było jeszcze lepiej to pani dr stwierdzila, ze cos zle to poobliczalysmy, bo tak naprawde ta wizyta kontrolna była niepotrzebna, bo ta miedzy 4 do 6 miesiaca już mielismy we wrzesniu a teraz trzeba taka w 8 miesiacu dopiero co się jakis specjalny bilans robi. Na ten bilans na razie Mateuszek jest za maly.
Mój klocuszek wazy w body z cumlem i pampkiem pelnym sikow…8300g i dlugi jest 69cm a kask ma na 43cm.
Droga powrotna do domu tez w deszczu.

Ostatnia edycja:
ja podaję albo 2 kapsułki albo 2 krople dziennie (w zależności od preparatu), ale my mamy początki krzywicy

dzizas, dzidziunia juz trzeci raz dzis zrobila kupe a dopiero 15, wtf?:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u nas przez pierwszy zabek nie bylo wiecej kup, obstawiam zoltko ktore wczoraj pierwszy raz dostala bo ta kupa strasznie smierdzi ;P

Do góry