N
nataliak
Gość
julita my zaopatrzylismy sie w paracetamol w czopkach i nurofen w syropie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dziś Majka miała tak jakby lekki katarek, ale podałam jej witaminkę c rano i przed spaniem mam nadzieję że to się nie przerodzi w żadne zaziębienie.
Na szczęście gorączki nie ma. Jutro zaopatrzę się w jakiś lek przeciwbólowo przeciwgorączkowy(jaki byście poleciły? )tak na wszelki wypadek. Bardzo boje się jak zacznie Maja ząbkować bo chyba jako jedyne "majowe" dziecię nie ma jeszcze żadnego ząbka....a jest prawie najstarsza. I obawiam się ze jak jej zaczną wychodzić to hurtem i będzie mi gorączkować![]()
A my mamy 4 zęby dwie jedynki i zeby bylo wesolo dwie trojki![]()
No i muszę pochwalić moje dziecko, ponieważ w końcu zaczął preferować prawą stronę - od sobotniego ranka sam z siebie, bez pomocy, przymuszania, nakierowywania - przewraca się na brzuszek przez prawy bok :-) - do tej pory preferował tylko lewy - zastawialiśmy go, blokowaliśmy od lewej strony, to wtedy się wogóle uparciuch nie przewracał - a tu mu się w końcu odwidziało. To był praktycznie ostatni bastion do zdobycia w Jaśkowej asymetrii, teraz tylko wzmocnienie mięśni brzucha.