Nicole1603
Fanka BB :)
A jest. Smakuje jak woda i jest o niebo lepszy niż żel który działa tylko przez 30 min.wlasnie, jest nowy lek na zabkowanie: Camilia® – radosne ząbkowanie | Boiron Laboratories
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jest. Smakuje jak woda i jest o niebo lepszy niż żel który działa tylko przez 30 min.wlasnie, jest nowy lek na zabkowanie: Camilia® – radosne ząbkowanie | Boiron Laboratories
A jest. Smakuje jak woda i jest o niebo lepszy niż żel który działa tylko przez 30 min.
u nas odpukac na razie bez chorobskaPytanie do mamuś które karmią wylącznie bądź przede wszystkim piersią: czy wasze dzieci chorowały?
Dziewczyny Wy tu o siadaniu, że nie wolno sadzać dzieci, a ja mój bratanek Stasiu, mieszkający w Warszawie nie siedział do 8 miesięcy i bratowa musiała z nim chodzic na rehabilitację,żeby nauczył sie siedzieć !!!! Po miesiącu rehabilitacji nauczył sie siedzieć, a bratowa caly miesiąc płakała,ze przez jej zaniedbanie dziecko nie bedzie siedziało (nie sadzała go).I bądź tu człowieku madry, co lekarz to inne zdanie.Moja Julia siedziała na 6 miesięcy i nie raczkowała ( była za ciężka, pełzała tylko).
A Nadusia przyjmuje pozycję do raczkowania(notabene jest na to za wcześnie, ma dopiero 4,5 miesiąca).W pozycji na brzuszku z wyprostowanymi rączkami i nóżkami podkurczonymi jak do raczkowania, później te nóżki unosi na paluszkach i przy tym podnosi cały tyłek ;-) A łobuz jest taki,że próbuje w pozycji do raczkowania rozbujać podwieszony materacyk w łóżeczku (mam łóżeczko turystyczne) i śmieje się przy tym ;-)
, po sprobowaniu baby orajelu natomiast momentalnie dretwieje koncowka jezyka ;P
o to tak jak mój Cycpio, zasnął na pół godziny przed 20, jak się obudził umyłam go i dostał flaszkę, a później to już było wesoło, śmiechy i piski, usnął dopiero 5 minut temu