reklama
N
nataliak
Gość
chrupcia dziewczyny juz wczesniej pisaly ze to co dziecko probuje robic samo w kwesti siadania moze sobie robic, nie wolno mu tylko pomagac.
agnieszka 8miesieczne dziecko ktore jeszcze nie siedzi jest najzupelniej normalne i nie wymaga rehabilitacji...
agnieszka 8miesieczne dziecko ktore jeszcze nie siedzi jest najzupelniej normalne i nie wymaga rehabilitacji...
Agnieszka77
Fanka BB :)
No niestety tak było i Stasio był rehabilitowany, to syn mojego brata, takie informacje miałam od niego...,wiec nic sobie nie wymyśliłam.
Nicole1603
Hehehe Lenka tez tak robiA Nadusia przyjmuje pozycję do raczkowania(notabene jest na to za wcześnie, ma dopiero 4,5 miesiąca).W pozycji na brzuszku z wyprostowanymi rączkami i nóżkami podkurczonymi jak do raczkowania, później te nóżki unosi na paluszkach i przy tym podnosi cały tyłek ;-) A łobuz jest taki,że próbuje w pozycji do raczkowania rozbujać podwieszony materacyk w łóżeczku (mam łóżeczko turystyczne) i śmieje się przy tym ;-)
A z siadaniem macie rację, nie będę jej więcej podawać rąk żeby się podciągała, niech ćwiczy brzuszki
katagorka20
:----(wróciłysmy od pediatry...i jestem bardzo smutna ---()płakac mi sie chce...pani dr badała Gabi i osłuchowo jest oki tzn tylko katarek ale wykryła u niej jakies szmery na serduszku i mamy skierowanie do kardiologa!!! na echo serca własnie wydzwaniam po poradniach...
po za tym chyba to zęby bo juz cos sie tam wykluwa jak to ujela pani dr mamy camile i viburcol dawac... ja mówie ze mała malo je itd że może ja zwazyc a ona że ładnie wyglada i na oko to ma ponad 7 kg a na wadze coo tylko 6780g czyli(230g) za 4 tyg tylko ale mam sie nie martwic bo to pewnie zeby i jak w jednym miesiacu przybyla prawie 850g to teraz moze byc mniej ale ja tak sie martwie , podobno Gabi urosla i dlatego jest dluzsza a szczuplejsza...nie wiem co mam myslec...ale boje sie i płaczę..
a z leków mamy syrop prawoślazowy dla dzieci 2razy po 2.5ml Euphorbium. calcium syrop 3 razy po 2.5ml i witamine C plus ten wiburcol i Kamilia aha na goraczke paracetamol w czopku albo Nurofen w syropie
po za tym chyba to zęby bo juz cos sie tam wykluwa jak to ujela pani dr mamy camile i viburcol dawac... ja mówie ze mała malo je itd że może ja zwazyc a ona że ładnie wyglada i na oko to ma ponad 7 kg a na wadze coo tylko 6780g czyli(230g) za 4 tyg tylko ale mam sie nie martwic bo to pewnie zeby i jak w jednym miesiacu przybyla prawie 850g to teraz moze byc mniej ale ja tak sie martwie , podobno Gabi urosla i dlatego jest dluzsza a szczuplejsza...nie wiem co mam myslec...ale boje sie i płaczę..
a z leków mamy syrop prawoślazowy dla dzieci 2razy po 2.5ml Euphorbium. calcium syrop 3 razy po 2.5ml i witamine C plus ten wiburcol i Kamilia aha na goraczke paracetamol w czopku albo Nurofen w syropie
N
nataliak
Gość
wlasnie, jest nowy lek na zabkowanie: Camilia® – radosne ząbkowanie | Boiron Laboratories
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
katagorka będzie dobrze, pójdziesz z Gabi do kardiologa i wszystko wtedy się wyjaśni. Wiem że teraz bardzo się denerwujesz ale wierze że wszystko będzie ok
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja to mam , lekarz ostatnio nam to przepisał niby na uspokojenie bo Nikoś źle sypia. Na razie nie widzę poprawy, poza tym jeszcze nie ząbkuje więc nie wiem czy zadziała. W ampułce jest dosyć dużo tego leku, więc jest trochę tego wlewania.wlasnie, jest nowy lek na zabkowanie: Camilia® – radosne ząbkowanie | Boiron Laboratories
Katagorka wiem że to łatwo mówić ale staraj się uspokoić bo Gabi wyczuwa Twój nastój, na razie jest jeszcze nic nie stwierdzone, trzymaj się!!!
Frigga
a u nas jakas dziwna kupka taki maly ciemny bobek.Popatrzyłamna sklad mleka następnego i jest zwiększona ilość zelaza więc podejrzewam,ze to dlatego,do tej pory byly normalne jak jeszcze mieszalam 1 z 2 ale teraz pije juz samo mleko 2.
reklama
katagorka20
dziewczyny wiem że nie mam sie co martwic na zapas ale jednak...wizyte mamy u kardiologa 25 pazdziernika na Strzeleckiej