reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
katagorka, bedzie dobrze. Tak jak dziewczyny pisza często pediatrzy słyszą szmery w serduszku u maluchow i daja skierowania do specjalisty. Lepiej chyba sprawdzic dokladnie. Daj znac po wizycie co lekarz pwoiedzial.
Agnieszka - niestety kolki nawet do pół roku mogą trwać. Trzymamy za was kciuki. Oby twoja bidulak przestała sie tak meczyc.

my po wizycie w poradni rehabilitacyjnej- metoda vojty wcale nie jest taka straszna!!! młody był cały uśmiechnięty, na pewno nic go nie bolało, a najbardziej podobało mu się, gdy pani dr trzymała go za jedną nóżkę i jedną rączkę:)
od dziś rehabilitujemy się tą metodą i rezygnujemy z bobath

no i stresująca wiadomośc, młody waży 6250, czyli od 21 września (prawie miesiąc przytył 150 g) i teraz nie wiem czy nie powinnam się znowu wybrac do pediatry

my po wizycie w poradni rehabilitacyjnej- metoda vojty wcale nie jest taka straszna!!! młody był cały uśmiechnięty, na pewno nic go nie bolało, a najbardziej podobało mu się, gdy pani dr trzymała go za jedną nóżkę i jedną rączkę:)
od dziś rehabilitujemy się tą metodą i rezygnujemy z bobath

no i stresująca wiadomośc, młody waży 6250, czyli od 21 września (prawie miesiąc przytył 150 g) i teraz nie wiem czy nie powinnam się znowu wybrac do pediatry

estragon-moze podejdz do pediatry nic nie zaszkodzi,fakt troszke malutko jak na caly miesiac,ale Karol jest juz na takim etapie ze ta waga nie bedzie chyba juz tak mocno rosla

reklama
Katagorka no to ja Cię pocieszę :tak: i opowiem Ci coś.Moja Majka już od urodzenia miala szmery na serduszku,juz w szpitalu mi to powiedzieli,wiec ja w ryk że cos nie tak z dizeckiem.Poszłam do mojej pediatry i ona powiedziała ze wszystko jest ok bo dużo dzieci tak ma.No więc zapomniałam o tym i po dłuzszym czasie jak Maja miała okolo roku rozchorowała sie w sobotę więc wyladowalismy na pogotowiu.A tam lekarka do mnie ze ona ma szmery na sercu i czemu ja z tym nic nie robię itd to aj znowu w ryk.No i lecimy do naszej pediatry a ona mi mówi że przeciez mi mówiła że to normalne ale dała mi skierowanie do kardiologa dla świętego spokoju.Poszłyśmy na echo serca i okazalo się ze wszystko jest w porządku,kazali nam przyjść za pół roku do kontroli i znów się okazało ze wszystko ok :tak:.Teraz Majkama prawie 6 lat i żadnych problemów z sercem.Więc ja wiem ze i u Was bedzie wszystko dobrze :tak:.

Do góry