reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

:szok: to co wy jadacie na obiady?????

Aga zaraz nas Nataliak stąd wygoni;P
Ale odpiszę jeszcze tu. No właśnie na obiad jadam to mięso do którego często się zmuszam:(z ziemniaczkami.
czasami robię pierogi, albo naleśniki z serem albo z konfiturami z jabłek, truskawek albo wiśni.
Sporadycznie jadam też kasze.
Od niedawna znowu zaczełam pić soki owocowo warzywne i jeść więcej samych owoców.
Wydaje się mi że to i tak sporo. :)))
Dodam jeszcze że nie jem wędlin, będąc w ciąży robiłam sobie "swojską" wedlinkę:) tzn kupowałam surowe mięso i piekłam je w piekarniku:)

reklama
sorki, ale ja bym chyba umarła z głodu, teraz już wiem, czemu Ty taka chuda jesteś..
ja przyznaje się, ze nie lubię mięsa, przez 5 lat w ogole nie jadłam, teraz zjem, ale byle nie ze świni :-p

dziewczyny! robię zamówienie na doz.pl i chciałabym zamówić czopki na "zatwardzenie" dla maluchów - jak one się nazywają????

i drugie pytanie! jakie polecicie kremy do buźki na zimę, to też bym od razu zamówiła

dziewczyny! robię zamówienie na doz.pl i chciałabym zamówić czopki na "zatwardzenie" dla maluchów - jak one się nazywają????

i drugie pytanie! jakie polecicie kremy do buźki na zimę, to też bym od razu zamówiła
czopki glicerolowe, takie w różowym opakowaniu,
a na zimę? ja mam nivea krem na każdą pogodę tzn Tomek ma :-p

reklama
Ja do smarowania buźki Nadusi używam kremu barierowego emolium.Nie dość,że jest rewelacyjny na wszystkie zaczerwienienia,szorstką i schodzącą skórę na buźce i uszach i doskonale ja natłuszcza,to jeszcze chroni buzię przed mrozem,wiatrem i suchym powietrzem :-) I świetnie się rozsmarowuje, nie jest gęsty :-)
Mam pytanie jeszcze, czy któraś z Was stosowała krople na kolki delicol ? one maja inne działanie niz te simeticonem i inny skład, posiadają enzym, który rozkłada laktazę.

Ostatnia edycja:
Do góry