reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Moja Nadusia dziś płakała 2 godziny.Ale tak,że aż się sama popłakałam,że nie mogę pomóc własnemu dziecku:-(Łzy jej ciurkiem leciały,próbowała zasnąć,ale momentalnie się wybudzała z bólu.Brzuszek ją bolał,nie pomógł ani sab simplex,ani debridat,dopiero jak podałam panadol,to się uspokoiła.Śpi teraz na brzuszku (sama się tak ułożyła).Kupki brak juz 8 dni :-( Wykończę się przez te kolki :-( Nic jej nie zaszkodziło,bo jeszcze nic nie zdązyłam rano zjeść :-(

reklama
aga teraz dostaje mleko hipp plus z probiotykiem.

julita z tego co piszesz to jesz ciagle te same rzeczy co na mleko na pewno dobrze nie wplywa, poza tym alergia moze byc na wszystko, dieta ktora stosujesz wcale nie musi byc dobra dla majeczki.

Nasz smyk już dzisiaj czuje się lepiej - nie wymiotuje i nawet się uśmiecha. Jest bladziutki, ale całe szczęście nic więcej mu nie jest. Noc była z głowy, no ale za to teraz odsypia. Miał mieć dzisiaj szczepienie (heksa i pneumo) no ale w tym wypadku przełożyliśmy na za tydzień.

aga teraz dostaje mleko hipp plus z probiotykiem.

julita z tego co piszesz to jesz ciagle te same rzeczy co na mleko na pewno dobrze nie wplywa, poza tym alergia moze byc na wszystko, dieta ktora stosujesz wcale nie musi byc dobra dla majeczki.
w takim razie ja już zbaraniałam:( nie wiem co mam jeść żeby jej brzuch nie bolała.
Nie jem już monotonnie bo staram się jeść mniej a częściej i różności.

wlasnie, moze zacznij jesc normalnie ;P
Dziewczyny ale ja naprawde jem juz normalnie, zmuszam sie jedynie do miesa bo niestety nie przepadam za nim...
Ale od kiedy poszłam do lekarza juz jem wiecej i bardziej urozmaicone. niestety nadal po surowych warzywach boli mnie brzuch:(wiec moge tylko gotowane.
nawet 2 razy pilam moja kawusie:pP

mięsa nie lubisz? a może ryby? jakiś dorszyk smażony? wędzona makrelka :-) łosoś? warzywa gotowane też mogą być, marcheweczka, brokuły, kalafiorek,

reklama
Do góry