reklama
N
nataliak
Gość
nataliak nam pediatra polecila taki szampon ClarSebic Szampon 100ml w Lekolandia.pl
nie wiem jakie daje efekty,bo odrzuciła nas cena i nie kupiliśmy. nam pomogła olejuszka+paznokieć.
pewnie tego typu specyfikiem sie to skonczy, ten jest jeszcze polecany: SVR - XERIAL CAPILLAIRE - BALSAM DO SKRY GOWY, cena zblizona.
i blagam laski nie piszcie mi ze oliwka czy olejuszka i zdrapywanie czy wyczesywanie u Was pomoglo bo u nas to nie wchodzi w gre.
awru
Fanka BB :)
i blagam laski nie piszcie mi ze oliwka czy olejuszka i zdrapywanie czy wyczesywanie u Was pomoglo bo u nas to nie wchodzi w gre.
u nas pomogło a też na brak włosów nie narzekamy
Agnieszka77
U mnie olejuszka pomogła+ wyczesywanie szczotką z mocniejszym włosem.Włosy są nadal na swoim miejscu
N
nataliak
Gość
o wlasnie, mocniejsza szczotka to jest jakis pomysl bo ta miekka za nic w swiecie nie da sie tego wyczesac. a potem sto razy mycie glowy zanim oliwka zejdzie z wlosow. mam nadzieje ze pediatra zezwoli na te apteczne specyfiki ktore nie sa tluste i po ktorych nic nie trzeba wyczesywac.
tysia123
U nas ciemienuche smaruje oliwką i wyczesuje stara szczoteczką do zebów. Do tej pory jeszcze ciemieniucha nam sie odnawia, chociaz wyczesywalismy juz 5 czy 6 razy. Jest jej coraz mniej wiec jestem dobrej mysli. Moja mama mówi że u mnie tez ciemieniuchy sie pozbyc nie mogla dlugo. Takze wdczonie Aguska odziedziczyla po mamusi i kolki i ciemieniuche... ciekawe co jescze???
N
nataliak
Gość
tak, z musteli tez jest, tez ponad 50zl ;P
dzizas, nasze dziecko po ponad 4miesiacach zycia zaczelo okazywac niezadowolenie jak ma kupe w pieluszce, wczesniej w ogole na to nie zwracala uwagi a teraz marudzi dopoki sie jej nie przewinie.
dzizas, nasze dziecko po ponad 4miesiacach zycia zaczelo okazywac niezadowolenie jak ma kupe w pieluszce, wczesniej w ogole na to nie zwracala uwagi a teraz marudzi dopoki sie jej nie przewinie.
reklama
strega
No nasze tez...ale my tezjako ci wachajacy wykazujemy niezdowolenie, bo odchodzi taka Walencja he hej .-)
Tak swoja droga to ladne klocuchy sadzi..toche go te papaki zatwardzaja chyba....tzn kazdego dnia kupa jak chalupa jest.
Siostra mi mowila,ze wlasnie dlatego podaje sie dzieciaczkom soki z jablek, bo same jablka wlasnie tez moga zatwardzac.
Przeszlam sie po sklepie w poszukiwanie sok jablkowego i musze przyznac ,ze we Wloswzech wszytskie soki/ nektary jakbkowe naja dodatek cukru.
Jak o jest w Polsce...podajecie soczki a jesli tak to czy maja dodaek cukry czy sa bez?