reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

nampediatra kazała użyć paznokcia przy Weronice,bo miała wielką skorupę i szczoteczką jakbymjej wyczesywała to chyba do tej pory by miała ciemieniuchę

reklama
gdyby co to ja mam do oddania całą olejuszke nie otwartą , myślałam że mamy ciemieniuche a to był tradzik niemowlecy więc olejuszka leży.

o wlasnie, mocniejsza szczotka to jest jakis pomysl bo ta miekka za nic w swiecie nie da sie tego wyczesac. a potem sto razy mycie glowy zanim oliwka zejdzie z wlosow. mam nadzieje ze pediatra zezwoli na te apteczne specyfiki ktore nie sa tluste i po ktorych nic nie trzeba wyczesywac.

jest też jakiś specyfik z musteli na ciemieniuchę

u nas była taka skorupa, że szczotką za nic w świecie byśmy jej nie usunęli, chyba że grzebieniem:baffled:

U nas ciemienuche smaruje oliwką i wyczesuje stara szczoteczką do zebów. Do tej pory jeszcze ciemieniucha nam sie odnawia, chociaz wyczesywalismy juz 5 czy 6 razy. Jest jej coraz mniej wiec jestem dobrej mysli. Moja mama mówi że u mnie tez ciemieniuchy sie pozbyc nie mogla dlugo. Takze wdczonie Aguska odziedziczyla po mamusi i kolki i ciemieniuche... ciekawe co jescze???

tak, z musteli tez jest, tez ponad 50zl ;P

dzizas, nasze dziecko po ponad 4miesiacach zycia zaczelo okazywac niezadowolenie jak ma kupe w pieluszce, wczesniej w ogole na to nie zwracala uwagi a teraz marudzi dopoki sie jej nie przewinie.

reklama
dzizas, nasze dziecko po ponad 4miesiacach zycia zaczelo okazywac niezadowolenie jak ma kupe w pieluszce, wczesniej w ogole na to nie zwracala uwagi a teraz marudzi dopoki sie jej nie przewinie.

No nasze tez...ale my tezjako ci wachajacy wykazujemy niezdowolenie, bo odchodzi taka Walencja he hej .-)

Tak swoja droga to ladne klocuchy sadzi..toche go te papaki zatwardzaja chyba....tzn kazdego dnia kupa jak chalupa jest.
Siostra mi mowila,ze wlasnie dlatego podaje sie dzieciaczkom soki z jablek, bo same jablka wlasnie tez moga zatwardzac.
Przeszlam sie po sklepie w poszukiwanie sok jablkowego i musze przyznac ,ze we Wloswzech wszytskie soki/ nektary jakbkowe naja dodatek cukru.
Jak o jest w Polsce...podajecie soczki a jesli tak to czy maja dodaek cukry czy sa bez?

Do góry