reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

1) Też bym zgłosiła.
3) Tak, moja Lenka ulewa a w sumie znowu zaczęła ulewać o czym powiem p. doktor na wizycie we wtorek.
Jeśli to nowość ja podaje przed mleczkiem. Owoce na przedostatnie karmienie czyli mniej więcej o 18 ;)
4) Ja nadal podnoszę do odbicia.

reklama
Mój ma żyłki
i ulewa, więc noszę do odbicia
i poci się przy karmieniu, ale witaminki d dostawał zawsze więcej bo wielkie ciemiączko ma, więc niedoboru raczej niet, po prostu mu ciepło.

mój bobofrut od środy pokaszluje.. przy okazji szczepienia dr go osłuchała i sprawdziła dokładnie gardełko ale nic nie znalazła.. niestety kaszel nie ustaje :/

mam pytanie i prosze o konkretne odpowiedzi mamy ktorych dzieci maja sporo wlosow i mialy ciemieniuche: jak to zwalczyc? u nas jest taka lekka ale cos z tym trzeba zrobic. jutro wybieramy sie na wazenie to zapytam jakiegos pediatre ale jak mi powie ze oliwka/olejuszka to z cala pewnoscia szlag mnie trafi...

mam pytanie i prosze o konkretne odpowiedzi mamy ktorych dzieci maja sporo wlosow i mialy ciemieniuche: jak to zwalczyc? u nas jest taka lekka ale cos z tym trzeba zrobic. jutro wybieramy sie na wazenie to zapytam jakiegos pediatre ale jak mi powie ze oliwka/olejuszka to z cala pewnoscia szlag mnie trafi...

przyłaczam się do pytania...
u mnie oliwka itp odpada....
wiec myję włoski w płynie uzywajac delikatnie pieluszki i tak jakby pomału sie zmniejszała...

u nas prawie łysa główka, ciemieniucha była ogromna, ale olejuszka pomogła... ciemieniucha "znikła" dopiero po jakichś 3 tygodniach, ale musiałam drapac paznokciami jak już była miękka, inaczej byłaby do dzisiaj (wiem, bo resztki są nadal na ciemiączku, a tam się boję drapac:/)

reklama
Do góry