reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

dlatego przy dziewczynkach trzeba m.in. bardzo uważać z sudocremem

ooo, a dlaczego? napisz pls, bo ja ostatnio go trochę używam. Najchętniej grany jest linomag lub alantan, albo po prostu nic.
Przy Oli i Ali za to dużo poszło tej białej papki i to nie ze względu na odparzenia.

reklama
O kurde też o tym nie wiedziałam... No ale Jadźka nie ma z tym problemu na szczęście.

A w ogóle jestem mega happy, bo Jasiek wreszcie zaliczył na plus próbę trakcyjną. Trzyma głowę przy podciąganiu, już nie wisi bezwładnie. Rehabilitantka powiedziała, że tylko o to jej chodzi i jak próba wyjdzie to da już Dżonowi spokój! Ale się cieszę.

ooo, a dlaczego? napisz pls, bo ja ostatnio go trochę używam. Najchętniej grany jest linomag lub alantan, albo po prostu nic.
Przy Oli i Ali za to dużo poszło tej białej papki i to nie ze względu na odparzenia.

podobno sudocrem 'pomaga' właśnie szybciej się zrastać - to wynika z jego składu.. dokładnych info niestety na ten temat nie mam bo ja póki co wychowuję chłopca i nie interesowałam się tym za bardzo :-)
można go oczywiście używać ale w śladowych ilościach

To mnie zaintrygowałyście tym "sklejaniem".. no i oczywiście sprawdziłam u Tośki. na szczęście wszystko w porządku
a o tym Sudocremie to naprawdę nie wiedziałam

Oleśka - świetne wieści!! Bardzo się cieszę

reklama
Do góry