Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Ja też daję cały ale jak widzę że z Małym nic się nie dzieje po szczepieniu to mu nie podaję, tylko nóżkę altacetem miejsce ukucia smaruję :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanko do mam co szczepia 5 w 1 jak mialyscie 3 dawke to kiedy teraz macie szczepienie na wzw typ B???
no wlasnie u nas tez mamy na 26 pazdz czyli 6 tyg po dawce 5w1 wiec mala bedzie miec 5i pól mc a nie 7
Heeeeelp, a jak dawkujecie Viburcol??
1 czopek cały, czy dzielicie na części?
mam pytanko do mam co szczepia 5 w 1 jak mialyscie 3 dawke to kiedy teraz macie szczepienie na wzw typ B???
dziewczyny, czy Vibrucol jest na receptę? Bo na doz.pl jest taka informacja....
a trochę z innej beczki. Może nie każda o tym wie, ja na przykład też dowiedziałam się o tym "problemie" od koleżanki jak byłam w trzeciej ciąży i ostatnio nawet pediatra zwrócił na to uwagę.
Otóż zapytajcie się na wizycie, czy prawidłowe są wargi sromowe, tzn, czy nie sklejają się.
Moja koleżanka miała taki właśnie problem i jednocześnie wielki żal do lekarzy, że nikt jej nie uświadomił i nie zwrócił uwagi na to, by np. smarowała wargi linomagiem (zapobiega sklejeniu). Efekt? Zabieg rozklejenia. A córeczka ma 2 lata.