Alis rozumiem ze przewroty na plecki są w fazie testingTo tak jak u mnie
A ze smoczkiem proszę jaka zdolna dziewczynka![]()
Dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alis rozumiem ze przewroty na plecki są w fazie testingTo tak jak u mnie
A ze smoczkiem proszę jaka zdolna dziewczynka![]()
Nie pamiętam czy pisałaś, chodzicie na rehabilitację? U was też na pewno niedługo się pojawiOleska gratulacja dla Małego, mam nadzieje że i my za niedługo do Was dołączymy ( też mamy na razie negatywną próbę trakcji) :-)
Francesco dopiero wczoraj zatrybił o co do końca chodzi z tym przewracaniem się i śmiga plecków na brzuszek. Odwrotnie narazie w ogóle nie próbuje... Co do stóp w buźce- mam wrażenie, że przeszkadza mu w tej sprawności brzuszek pełen mleka;-)
my mamy 19 listopada czyli skonczone pol roku.I to juz bezplatne bedziekatagorka20;6056966]mam pytanko do mam co szczepia 5 w 1 jak mialyscie 3 dawke to kiedy teraz macie szczepienie na wzw typ B???
no to supernataliak;6057739]
bylismy dzis na kontroli u rehabilitanta, nie mial absolutnie zadnych zastrzezen, stwierdzil ze dzidziunia rozwija sie idealnie.
Oleska brawo dla Jasia
17 wrzesnia Ola wazyła 7 kilo i 65 cm długosco.szczepienie zniosla dzielnie i na szczescie zadnych dolegliwosci nie bylo.
bylam tez z nia w poradni audiologicznej w CZmp w Łodzi i na szczesie z uszkami wszystko ok.
Z tym odwracaniem róznie u nas,raz sie udaje raz nie.smoka tez umie sobie wyjasc i wlozyc,w ogole zaczela ładnie chwytac a jak zobaczy butle z mlekiem to wyciaga lapki:-)
Sudokremu uzywam czas, ale jak ja kapie to doklanie tam myje i wszystko jest ok:-)
Pisałam, od początku tego miesiąca Mały jest bobathowany raz w tygodniu, oprócz tego mamy zalecenia do domu tj, odpowiednie noszenie, kołysanie w kocu, kładzenie Małego na udach, do spania na boczkach itp. dużo tego w każdym bądź razie ;-)Nie pamiętam czy pisałaś, chodzicie na rehabilitację? U was też na pewno niedługo się pojawiTrzymam kciuki.