reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
u nas tez zabków brak
ale dziasełka swedza to moze niedługo sie pokaza
ale dziasełka swedza to moze niedługo sie pokaza
aguska24mir
mama Pawełka :)
nasza garderoba to nadal 62
my od pazdziernika mamy chodzic na rehabilitacje
ale wczesniej mamy wizyte powtórna z neurologiem i jak zobaczy poprawe to nie musi byc rehabilitacji
bo paweł ma niby troszke obnizone napiecie miesniowe
my od pazdziernika mamy chodzic na rehabilitacje
ale wczesniej mamy wizyte powtórna z neurologiem i jak zobaczy poprawe to nie musi byc rehabilitacji
bo paweł ma niby troszke obnizone napiecie miesniowe
my wczoraj zmałżem porządnie przejrzeliśmy młodemu buźkę- małż nawet z łyżeczką :-) i też jak narazie zabków brak
garderoba? 68
a co do tego specyfiku, o któym Nataliak pisze, to jest na ebay'u
http://cgi.ebay.pl/BABY-ORAJEL-el-bolesne-z-bkowanie-DWUPAK-Warszawa-/140420313681
garderoba? 68
a co do tego specyfiku, o któym Nataliak pisze, to jest na ebay'u
http://cgi.ebay.pl/BABY-ORAJEL-el-bolesne-z-bkowanie-DWUPAK-Warszawa-/140420313681
założyłam ostatniego pampersiaka 2, i przerzucamy sie na 3
wow, a ja sie zastanawiam, cy kupować w tesco te 3 tam coś koło 180 jest bo jeszcze mamy jumbopaka w domu, ale teraz jestem tu tydzień i w tydzień 30 pampków mi poszło..
reklama
katagorka20
Fanka BB :)
wampi u nas pierwsza rzecz jaka robi Gabi jak sie obudzi i ja do niej podejde to łapie mnie za reke i trzyma mocno za palce i tak sie nimi bawi jak sie karmimy to robi dokaldnie to samo( radoche ma jak jej ruszam swoimi paluszkami i wtedy ona probuje dokladnie to papugować)
a co garderoby to caly karton ciuchów schowany...teraz nosimy wiekszosc 68 mamy tylko pare bodziaków na 62 ...i tez juz 74...rosną nam szkraby kochane...
a co garderoby to caly karton ciuchów schowany...teraz nosimy wiekszosc 68 mamy tylko pare bodziaków na 62 ...i tez juz 74...rosną nam szkraby kochane...