reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
:-) Estragon, to nasza Hanusia to wielkolud, bo nie dosyć, że młodsza od Karolka o miesiąc, to waży już ok. 7 kg
estragon
mamusia synusia:P
nie dobijaj mnie;-):-) Estragon, to nasza Hanusia to wielkolud, bo nie dosyć, że młodsza od Karolka o miesiąc, to waży już ok. 7 kg
a co to chłopiec nie moze miec czerwonego??a u nas nie mówią ze duże tylko pytają czy to dziewczynka
a jak mówię, że chłopiec to zdziwieni, że czerwony wózek
Natalia super ze wszystko w porzadku:-)
a co do wielkosci dzieci to ja jakk bylam u rodzicow spotkalam 2 znajome- maja dzieciaczki prawie 4 miesiace starsze od Tymcia i w zachowaniu to faktycznie widac ze moj mlodszy ale wzrostowo i wagowo to im dorownuje
udalo sie nam zaszczepic dzis i Tymus byl baaaardzo dzielny praktycznie nawet nie plakal, kweknal jak mu juz pani wstrzykiwala szczepionke, uklucie nie bardzo go wzruszylo, zabki jednak nie ida ufff;-) i uwaga wazymy 8 kg:-)
Asieek Tymus rzeczywiście ma super wagę...
wiecie mi wydaje się że ludzie nie mając swojego malutkiego dziecka mają problem z ustaleniem wieku i wydaje im sie że 3-4 miesiące to bobasek a przecież to około 6-7kg wagi -)
wiecie mi wydaje się że ludzie nie mając swojego malutkiego dziecka mają problem z ustaleniem wieku i wydaje im sie że 3-4 miesiące to bobasek a przecież to około 6-7kg wagi -)
aieek-super waga małego:-)
moj wazy 6920:-) wiec tez nie jest zle
sluchajcie moj Damian chce siadac!!! non stop podnosi glowke i to dosc wysoko,nawet jak lezy a jak np posadze do lezaczka to podciaga sie i za soba glowke ciagnie kurde jak szybko!!!!!
moj wazy 6920:-) wiec tez nie jest zle
sluchajcie moj Damian chce siadac!!! non stop podnosi glowke i to dosc wysoko,nawet jak lezy a jak np posadze do lezaczka to podciaga sie i za soba glowke ciagnie kurde jak szybko!!!!!
reklama